logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline DenDeef  
#1 Posted : Tuesday, November 6, 2007 12:27:03 PM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,429
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
In de wedstrijd tussen de Mithril Eagles en de Necro Silver Skulls kwam de vraag wanneer er juist over een assist gesproken wordt weer aan de oppervlakte.
Dus, wanneer spreken we juist over een assist ?

Voorbeeld:
UserPostedImage
In de vakjes met gele achtergrond, blockt de blauwe speler de rode speler. Blauw heeft zeker 1 assist, maar in welk van de 2 gevallen heeft Rood ook een assist ?

In de rulebook staan de assist regels zo verwoord:

In order to make an assist, the player:
1. Must be adjacent to the enemy player involved in the block, and...
2. Must not be in the tackle zone of any other player from the opposing team, and ...
3. Must be standing.


Ik zal mijn mening niet meedelen om jullie onbevooroordeeld te laten oordelen :wink: (al weten de anciens uiteraard hoe ik dit al 6 jaar toepas)

Posted By Necro / Migrated By DenDeef
Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Offline DenDeef  
#2 Posted : Tuesday, November 6, 2007 12:27:30 PM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,429
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
B, waarom? B staat in de tackle zone van degene die wil gaan blokken en kan hem dus proberen pootje lappen. Als B nu ook in de tackle zone van een andere blauwe speler staat telt het niet meer.

Bij A kan de speler proberen te assisten maar dan meer in de negatieve zin zoals hem omverduwen Razz.


Het staat er letterlijk in puntje 1 he: Voor Rood is blauw de enemy speler en voor Blauw is dat rood, dus in de tacklezone van je eigen speler staan telt niet mee als assist (behalve als je dan ook in de tackle zone staat van degene die wil tackle en niet in nog een andere enemy speler zijn tackle zone) pff ingewikkeld zenne
Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.