logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

4 Pages123>»
Options
Go to last post Go to first unread
Offline wiz  
#1 Posted : Friday, November 2, 2007 8:33:46 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,937
Man
Location: Terhagen

Thanks: 92 times
Was thanked: 140 time(s) in 110 post(s)
Vorig jaar ben ik Warhammer Fantasy Roleplay v2 boeken beginnen verzamelen (en lezen) en heb ik een aantal slachtoffers gezocht om door de old world te loodsen en in menig avontuur onder te dompelen ... :)

Dit zijn de characters :

Kragg: een dwarven tradesman die grote ambities heeft (gunsmith, explorer, ...) gespeeld door Bert (Bloodeyes)
Leopold Henri Robert Armand Jean-François de Saint Martin: een brettonian squire die zijn gevallen ridderheer wil wreken. gespeeld door Maarten (demonma)
Haldamir Mithrandir: een elven outlaw die op de vlucht is uit Talabheim na een kleine misstap gespeeld door Gino (Necro)
Thor Varlocksson: een boertige (no offence Davy ;)) dwarven miner die op zoek is naar avontuur, rijkdom en vooral bier. Hier de zijn achtergrond. gespeeld door Davy (DenDeef)
D: een elven hunter met ambitie om vampire hunter te worden ... vandaar D gespeeld door Wouter (Apocalypse)

Leopold Henri heeft de groep ondertussen verlaten maar een nieuwe speler heeft zijn plek ingenomen:


Gunnar: een priester van Shallya die op zoek is naar avontuur en probeert van de Empire een beter plek te maken. Gespeeld door Sven (Svennh)

Ondertussen zijn we ettelijke maanden verder en kan je hier hun belevenissen lezen. De eerste sessies zijn slechts beknopt weergegeven, maar sinds de 2 laatste sessies worden er nauwkeurig notities genomen door de spelers, waarvoor dank. ;)

Bedoeling is dat er na elke sessie een stukje bijkomt ... veel leesplezier.

Eureka ! - 20/8/2005

De onervaren avonturiers leren elkaar kennen in een herberg Talabheim. Ze besluiten samen op te trekken om zo hun eerste opdracht aan te nemen. Een lokale (licht gestoorde) professor, Kugelschreiber, wordt geregeld afgeperst door een aantal boeven in ruil voor 'bescherming'. De avonturiers moeten uitzoeken wie dit zijn en ze aangeven bij de autoriteiten. Uiteindelijk blijkt dat de afpersers eigenlijk de City Guard zelf zijn en zit er niets anders op voor de avonturiers om samen met de professor te vluchten uit de stad. Sir Leopold en D vluchten met een gekke uitvinding van de professor over de stadsmuren (een soort deltagliders). Kragg en Thor vluchten samen met de professor in zijn experimentele duikboot na het laboratorium opgeblazen te hebben ...

Later komen Leopold en D Haldamir tegen en helpen hem te ontsnappen van een bounty hunter. Hij is ook op de vlucht uit Talabheim na betrapt te zijn tijdens een roof(moord).

Ze ontmoeten Kragg en Thor terug in een dorpje in de buurt. Zij hebben hun volgende opdracht gekregen van de professor: speciale medicijnen brengen naar een oude vriend van de professor in Untergard.

Through the Drakwald - 23/9/2005

Untergard is half verwoest tijdens de Storm of Chaos en de resterende bevolking probeert de boel overeind te houden, maar het leven is er hard. Nadat de avonturiers hun intrede hebben gedaan en de geneesmiddelen aan Gerhard Schiller hebben gegeven, blijkt dat er een Beastmen warherd onderweg is naar het dorp, waar de lokale militie niet tegen opgewassen is. De enige uitweg is vluchten naar Middenheim. De avonturiers begeleiden de karavaan gedurende enkele dagen en beschermen ze van verschillende gevaren.

De priest van Untergard (volger van Sigmar), Father Dietrich, komt dodelijk ten val en vraagt als laatste wens aan Sir Leopold om een heilig icoon naar de tempel van Sigmar te Middenheim te brengen.

Een lokale genezer, Granny Moescher, bleek uiteindelijk een verdoken wizard te zijn die een Spirit of Vengeance wou oproepen om haar dode vader te wreken. De avonturiers stoppen het heidense ritueel tijdig en nemen het perkament mee naar Middenheim. De karavaan bereikt Middenheim veilig, de bevolking is gered.

UserPostedImage
Paths of the Damned Deel 1: Ashes of Middenheim

Dit deel van de Campaign speelt zich af te Middenheim (en omstreken) vlak na de bloederige bezetting door Chaos tijdens de Storm of Chaos.

Rats in the walls - 9/12/2005

De priest van Sigmar, Father Morten, is zeer tevreden met het icoon van Sigmar, maar later die dag wordt de priest vermoord teruggevonden, en het icoon is vermist. De avonturiers waren de laatsten die de priest levend gezien hebben en worden aangehouden. Het hoofd van de City Guard, Ulrich Schutzmann, beseft snel dat zij de daders niet kunnen zijn en verwelkomt hun hulp om de moord op te lossen. De sporen leiden naar 3 gelijkaardige moorden en uiteindelijk naar een skaven assasin en zijn aanhang diep in de sewers en de Undercity van Middenheim. De avonturiers schakelen de Skaven infiltrators uit en vinden het gouden frame van het icoon (de afbeelding zelf ontbreekt).

Shrine in the Forest - 8/1/2006
Rough night at the three feathers - 8/1/2006

auteur: Maarten

After recovering from wounds, we were given a parchment from the Temple of Ulrich requesting our services, after our success in retrieving part of the holy relic for the Temple of Sigmar and our detective work for the city of Middenheim.

Priest Ranulf introduced us to Father Odo, a blind priest that suffered from terrible visions. The vision played out in an open place in a forest (Drak Wald Forest presumably) where he saw a man in a black harness before a big rock with blood and skulls (herd stone?). The man has a big metal skull on a chain around his neck, speaking “I shall be free”. The priest was sure that this skull, a Chaos artifact, was alive, and a big threat to Middenheim or even the Empire.

We accepted the quest and together with Father Odo, who could feel the presence of the skull, went off to Drak Wald forest.

For the first night, we (tried to) sleep in a tavern called “The Three Feathers”. This tavern, on the road between Middenheim and Altdorf, housed a myriad of different characters.

Here we helped Countess Maria Ulriche Von Lieberwitz of Amosstein, that had a legal dispute in Delberz – where a guest of her aunt drowned in a bowl of punch. We managed to solve the murder on her champion, Bruno (a.k.a. Boris, Björn, Bert, Bartholomeus …). Bruno was murdered by a servant – Hans Herpresser from Gubertreich - hired by Count
Damerblatz, a rival count.
We were promised a reward, if we came to collect upon it in Altdorf.

We also met her advocate Gustav Rechtshandler who tried to pay us (250 gold) to have a group of travelers murdered.

Another encounter was with Johan Schmidt (a.k.a. Friedrich von Pfeifraucher) who was there with his loved one. Illegally, we later learned, because Frau Schmidt was promised to another man.

There also were initiates of Mor, that were accompanying a body. The next morning all initiates were dead, and the body was decapitated (head missing).

A last encounter was made with Ursula Kopfgeld, a young courier of administrative documents. This strong woman mainly minded her own business, but disappeared from the tavern that night.

The hunt for the Chaos Skull (vervolg van Shrine in the Forest) - 17/2/2006
auteur: Davy

We vertrekken na een rumoerige nacht uit de 3 feathers inn, met rooddoorlopen ogen van het vele slaaptekort trekken we verder richting het zuiden, dichter naar ons doel.

Afgaande op Odo’s gevoel volgen we de weg. Deze contreiën zijn nog redelijk veilig want er zijn genoeg Empire patroulles aanwezig en hoeven we dus niet veel te vrezen, alhoewel we zowiezo niet veel vrezen. Vertrouwen in ons kunnen of gewoon niet beter weten, je mag het noemen wat je wilt maar dat hoort bij de job als avonturier.

Als we bij een splitsing aankomen leidt Odo ons het uitgestrekte bos in, zonder een duidelijke weg zijn we volledig afhankelijk van hem en onze elfen. Na een tijdje merkt D een gerucht in de verte en maant ons om stil te zijn, voor zover dwergen stil kunnen zijn want altijd vloeit het bier rijkelijk uit onze ton. Haldamir gaat op verkenning uit.

Als hij dichter bij de bron komt hoort hij een soort gebrabbel, soort dierengeluiden. Om beter te kunnen zien besluit hij in een boom te klimmen maar blijkbar was de boom hem niet vriendelijk gezind en belandt hij met een luide krak op de grond. Hierbij verliest hij zijn broek waardoor hij de naderende D op een mooningsessie getrakteerd. De dwergen hebben daar natuurlijk plezier in en maken enkele elfonvriendelijk opmerkingen, welke niet echt gemeend zijn want ondertussen is er toch al een band van respect gegroeid tussen hen. Met ingehouden adem luisterd Haldamir of de beslopenen zijn accidentje niet opgemerkt hebben. Schijnbaar hebben ze niets opgemerkt en nog voorzichtiger dan ervoor gaat hij en D over de grond dichterbij.

Als ze dicht genoeg zijn zien ze dat er 3 beastmen rond een kampvuur aan het keivelen zijn in een onverstaanbare taal. Haldamir doet teken naar de rest van het gezelschap en iedereen zet zich klaar om aan te vallen.

Thor haalt zijn kruisboog boven om samen met de elfen een eerste salvo af te vuren alvorens de beastmen te lijf te gaan. Alleen D zijn pijl raakt doel en met een luide brul chargeren we ze.
Spijtig genoeg zijn we nog juist te ver van hen af en krijgen de beastmen tijd om te reageren. Zij vallen ons aan met een luide onverstaanbare aanvalskreet. Sir watje(weet maarten zijn naam niet meer) en Kragg ontvangen de aanvallen en ondanks (of dankzij) hun uitstekende vechtkunsten krijgen ze lichtjes schade. Maar hier komt Thor en hij rammed in een mep de hoorn van een van de beastmen van zijn lelijke smoel. Geïnspireerd door deze daad mept Kragg de kop van een van de beastmen eraf met een machtige houw.

Sir watje natuurlijk gooit zijn zwaard op de grond, zoals het een bretoense ridder in spé betaamd. Iedereen kan wel eens pech hebben zeggen de dwergen lacherig. Met veel zwier maken we de beastmen verder af en zetten onze toch voort.

Na 1,5 uur stappen zegt Odo om te stoppen en voorzichter verder te gaan want we zijn dichtbij, hij voelt de kracht van de schedel heel sterk. Stilletjes gaan we verder en we zien een Monolith helemaal verlaten op de top van een heuvel staan. We gaan rustig onder dekking van het bos nog dichterbij, Haldamir en D zitten al bijna aan de rand van het bos.

Plotseling komt er een grote beastmen vanachter de monolith, als hij dichter komt zien we dat het een minotaur is met een grote hoorn rond zijn nek. Even onder de indruk van dit schouwspel nemen we even afstand om onze strategie te bespreken. Het belangrijkste is dat de minotaur geen kans krijgt om op zijn hoorn te blazen. Odo biedt zijn hulp aan, hij kan een toverspreuk op iemand loslaten en die persoon kan dan veel vlugger en dus ook meer aanvallen. Beide dwergen, vies van magie (normaal geloven wij niet in magie maar wij hebben al enkele dingen gezien dus) weigeren dat te ondegaan maar onze dappere Sir Watje wil zich wel in een kikker laten veranderen.

Voorzichtig sluipen we dichterbij en ondanks onze pogingen misstapt er zich wel iemand maar de minotaur is zich gelukkig van geen kwaad bewust. Als we allen in positie zijn, buiten Sir Watje en Odo, die staan nog een eind naar achter want zo een toverspreuk vuren maakt een beetje veel lawaai. Ja anders hoort zijn God hem niet he... tsss magie.

Wanneer de minotaur aanstalten maakt om achter de monolith langs te gaan en wij zo uit zijn zicht zijn begint Odo zijn spreuk en als die afgevuurt is stormen de dwergen en Sir Watje naar voren. Vanaf dat de minotaur zijn wezen laat zien krijgt hij direct 2 pijlen in zijn lijf en wordt dan gechargeerd door de grondtroepen. Na een kort maar hevig gevecht delft de minotaur het onderspit. Die magie heeft blijkbaar zijn werk gedaan.

We kijken of de omgeving rustig is en gaan dan op onderzoek uit. De vlakte rond de steen is bezaaid met kampvuren, waarvan er zelfs nog enkele branden, en verder liggen er overal beenderen en afval. Rond de steen is het ook bezaaid met afval en beenderen, waarschijnlijk offers voor hun goden. De steen is bezaaid met rare tekens en na een grondig onderzoek vinden we een deksteen aan de voet ervan. Maar geen steen kan de macht der dwergen weerstaan en na enkele ogenblikken ligt die zieltogen op de grond en is de opening vrij.

Als Thor zijn helmlamp aanzet ziet hij een trap naar beneden leiden, na enkele ogenblikken beraadslagen besluit de groep naar beneden te gaan maar Sir Watje boven op uitkijk te laten.

De groep volgt de trap af en komt in een gang terecht met op het einde een altaar. Als we aan het einde van de gang bij het altaar uitkomen zien we dat er aan weerszijden nog een gang is.

Aan de ene kant is er een valstrik die door Kragg geneutraliseerd wordt en aan beide kanten is er een opvallende schedel, na een druk erop gaan beide geheime deuren open en kunnen we verder. Als we die gangen doorgaan komen we weer samen uit. We komen dan aan een doorgang met aan weerzijden een doodlopende gang met telkens een verse plas bloed. Vanzodra we deze doorgang in gaan komen er 2 bloedmonsters uit die plassen en die vallen aan. Haldamir is bijna het hele gevecht door angst overmand maar D gaat onversuisd in de aanval, samen met de dwergen alhoewel Kragg juist iets terughoudender is. Beide worden verslagen maar de bloedspatters van het monster op Haldamir branden door zijn kleren in zijn huid. Thor maakt dan een grote opoffering door wat bier over Haldamir zijn arm te gieten enzo het bloed weg te spoelen en geeft hem ook een slok om de zenuwen te kalmeren, die Haldamir gretig aanneemt en hierdoor nog meer in Thors achting stijgt. Tijdens het gevecht hebben we Sir Watje erbij geroepen en die heeft dus ook meegeholpen en blijft nu bij ons meegaan.

Dan gaan we de ruimte binnen en na enkele ogenblikken begint op die fontein een ring met doodskoppen rond te draaien en bloed in de ronde te spuiten. Brandend bloed.

Iedereen loopt de kamer uit maar Thor en Kragg besluiten onversaagd de kamer binnen te gaan en de fontein kapot te meppen. Onder dekking van Kraggs schild geraken ze tot aan de fontein maar Kragg krijgt een dosis bloed over zich heen dat hem verwond en gaat vlug de kamer uit. Maar Thor gaat verder en mept een doodskop kapot. De ring begint vervaarlijk te slingen en Thor besluit dan ook maar de kamer te verlaten. De fontein heeft nu volledig de geest gegeven en het is veilig om verder te gaan. Aan de achterkant is op de muur weer zo een opvallende schedel te vinden en die opent een nieuwe geheime deur naar een kamer met een bronzen beeld van Korne op een troon.

Wanneer we hier binnengaan komen beenderen die rond de troon liggen tot leven en vallen de ontsproten skelletten ons aan. In totaal krijgen we er 6 op ons dak maar die worden na wat0020vf5n en 6n allemaal in maatjes gemept. Het duurde wat langer omdat sommige groepsleden een beetje veel onder de indruk waren. Als de skelletten door zijn gaat er aan iedere kant van de kamer 1 deur open. In de ene kamer ligt een krypte omgeven door een bad van bloed en in de andere ligt allerlei versleten rotzooi en nog enkele interresante items. Maar eerst stookt Kragg Thor op om de kop van het bronzen beeld eraf te meppen. Deze twijfelt geen moment en met een machtige zwaai rollt de kop even later over de vloer. Plots krijg Thor een raar onprettig gevoel en wordt bijna in de Void van Chaos gezogen. Hij kan op mirakuleuze wijze dit dodelijk lot ontwijken.

(Een fate point afstaan) (zie grappige uitleg hierover beneden).

D komt met het idee om al de rotzooi te nemen en die in het bloedbad te leggen zodat we aan de krypte kunnen. Na veel geduw en getrek krijgen we het massieve deksel eraf en zien we een mogelijks dode chaos held liggen met een zilveren schedel rond zijn nek en een degelijk groot zwaard liggen. Kragg verwijderd de schedel van de champion die slaapt/dood/… is met een deken. We discusieren nog wat of we dat harnas meenemen maar gaan uiteindelijk alleen weg met het zwaard en de schedel.

UserPostedImage

De uitleg van de kop van het beeld van Khorne. (regeltechnisch zowat)

Thor moest rollen op de Minor Chaos Manifestation table. Ik rol 67 en besluit een Fortune Point te gebruiken om te rerollen want ik vind dat te hoog. Resultaat : 100, AUW.

Moet op de Major Chaos Manifestation table rollen: in de 70 of 80, ik besluit te herrollen met nog een Fortune Point: Resultaat: 99, nog meer AUW. Vervolgens moest ik op de catastrophic Chaos Manifestation table rollen ... weer vrij hoog: sucked into the void. Moest toen een Fate Point afgeven om in leven te blijven.

Een Fate Point bepaald ook hoeveel Fortune Points je per dag hebt. Ik heb er nu nog 2 dus nog altijd meer dan de meeste onder ons maar zal wel 2x nadenken vooraleer ik nog eens een chaos beeld tegenkom.

Deadly Cargo - 17/2/2006
auteur: Davy

Buiten is alles rustig en we trekken zo vlug mogelijk terug richting de weg. Bert en ik lopen vanachter en horen een doffe bonk, de schedel is uit bert zijn backpack gevallen. We steken hem in mijn ketel met een deken errond en volledig ingesnoerd met touw.

Als het donker wordt maken we kamp en lopen we wachtrondes. Snachts krijg Kragg een rare droom annex nachtmerrie. Hij bevindt zich in de chaos wastes en hoort iemand om hulp roepen, als hij dichterbij komt gaat die vaag zichtbare persoon verder weg. Dit gaat door en door totdat ze aan een chaosvestiging komen en hij gaat daar binnen. Kragg wordt wakker en probeert de schedel om te doen.maar H en ik kunnen dat voorkomen en Kragg wordt wakker uit zijn trance.

Zodra het licht is breken we op en gaan verder richting weg, na een tijdje valt de schedel weer uit de backpack en begint een schel oorverdovend geluid te produceren voor een paar minuten. Dan horen we enkele Beastmen horns en weten we dat we bezoek gaan krijgen.

Thor komt met het idee om D en H op de beastmen te laten schieten en dan als die te dicht zijn op hun paarden te springen en de rest van de party die doorloopt terug bij te benen en dit totdat we ze niet meer kunnen ontlopen.

De eerste keer komen er 4 beastmen en die delven vlug het onderspit. De 2e golf zijn er al wat meer maar krijgen nog steeds goed slaag, de tactiek werkt goed. Midden in het gevecht en vooraleer Thor zijn kill kan maken komen er 3 clonen te paard en die chargeren de beastmen ook. Tzijn wel goede krijgers maar mijn kill pikken!!!!!!!

Tegen deze overmacht gaan de overgebleven beastmen lopen maar er kunnen der maar 2 ontsnappen. De ridders stellen zich voor als Matthias Hoffer (hunnen baas), Jakob Bauer, Ulrich Fisher, leden van de Ordo Fidelis leren we achteraf.

We gaan op de terugweg naar Middenheim en overnachten weer in de 3 feathers, alles is er rustig en we amuseren ons met MoodDarten en Zuipen. Iedereen verdient een paar shilling met het gokken en D wint het spel.

De volgende dag komen we in Middenheim aan en nemen de ruiters afscheid van ons met de vraag om niets over hun te zeggen. Thor zegt tot ziens en zij antwoorden tot dan dus ze zullen onze paden nog kruisen.

The Unquiet Death - 18/3/2006
auteur: Bert

In de late avond komt de party aan in Middenheim.

Sir Leopold beslist om de party tijdelijk achter te laten en terug richting Altdorf te rijden in de hoop Countess Maria Ulriche Von Lieberwitz of Amosstein (Rough night at the three feathers) nog in te halen en zijn diensten aan te bieden als haar Champion. Hij vertrekt in het holst van de nacht.

We rijden direct door naar de tempel van Ulric, zodat we snel die metalen skull kunnen bergen. We worden inde de tempel ontvangen door Ranulf, een van de priesters.

We geven het item af en het wordt in een stevige stalen koffer opgeborgen. Er wordt ons alleen een welkomsdrank aangeboden in de vorm van wijn, welke de 2 dwergen promt weigeren en bier vragen. (wat had je gedacht!) Ook Vader Odo drink geen wijn maar water. (de woes)

Plots begint Vader Odo spastische neigingen te vertonen en valt schokkend neer. Voor onze ogen verandert Odo in mutant en valt hij ons aan. Na een welgemikte pijl van D (in zijn linker oog, als em terug kon zien, nu zeker niet meer :) ) blijft Odo dood liggen. Iedereen is zwaar geschokt van deze gebeurtenis maar er komen nog meer kreten uit de gangen.

We volgen het gewoel en belanden in de keuken alwaar nog eens 3 mutanten in een hoek zitten. Ze zijn zelf zo verbijsterd dat ze geen aggresieve intensies vertonen. Kragg en Thor houden de verzamelde menigte tegen (die de mutanten willen doden), zodat Ranulf op de mutanten kan inspreken om ze te bedaren. Eenmaal gekalmeerd worden de mutanten naar een kerker geleid.

Dan valt de frang van D en Kragg dat er wel eens iets met het drinkwater kon zijn... en zodoende wordt de keuken tot nader order verzegeld. Dan worden we gesummond voor de Deputy High Priest Claus Liebnitz. Na wat heen en weer gebabbel krijgen we eindelijk onze beloning voor het ophalen van die skull, een magere 10gc de man. Moet een Dwerg daarvoor 7 dagen zijn leven wagen ??? We proberen nog te onderhandelen en Thor doet nog extra melig, maar alles valt in dove oren.

De beschadigde vlag die we eerder vonden blijkt de vlag van de Ridders van de Witte Wolf te zijn, de elite van de stad. Wat een meevaller, dan toch nog iets kunnen verdienen op deze trip. We vragen om een bezoek te kunnen brengen aan de bibliotheek (nog veel opzoek werk te verrichten naar de andere voorwerpen) en om een korting bij de wapen leverancier van de kerk van Ulric.

Voor de nacht trekken we ons terug in de Dragon Ale Inn, alwaar we voorheen zaten. Kragg en Thor zitten in de bar te vieren als er plots een boodschapper van Ulric ons benadert. Hij geeft ons een brief die ons opdracht geeft diezelfde nacht alle openbare bronnen van Middenheim te beschermen.... lap, daar gaat ons feestje.

Nu blijkt dat er wel 6 bronnen zijn! Lichtjes beschonken besluiten we de minst bewaakte bronnen eerst te schaduwen. Dit zijn 2 bronnen gelegen in het armere gedeelte van de stad. We splitsen op in 2 groepen: Haldamir en D in een groep en Kragg en Thor in de andere. De Dwergen besluiten het beste ervan te maken en nemen een vatje bier mee voor de lange nacht.

Onderweg komen Kragg en Thor, Mathias en co tegen, die blijkbaar ook al onraad geroken hadden. We leggen de situatie uit en ze besluiten ons te helpen. Zij gaan de andere bronnen in de stad voor ons schaduwen. Kwam dat even uit zeg. :)

Een heleboel pinten later (voor de Dwergen dan) sluipt er een figuur in cape naar de bron waar Haldamir en D zich bevinden. Ze wachten af wat er gebeuren gaat en de figuur strooit een zakje met poeder uit in de bron. Haldamir en D komen in actie en figuur slaat op de vlucht. Na een wilde achtervolging schiet Haldamir een welgemikte pijl in de figuur zijn arm en hij valt. D spring erop en bind hem vast. Haldamir gaat de Dwergen halen en samen ondervragen we hem. De cultist had een tatoo op elke hand : een paarse hand en een onbekend symbool. We krijgen klank noch beeld dus zoeken we zijn kleren af. Hierin vinden we een kaart naar een verlaten pakhuis.

We besluiten om eerst de gevangene naar de kerk te voeren en een wachter te laten zetten bij de vergiftigde bron. We krijgen te horen dat het water vergiftigd is met warpstone, een gevaarlijk magisch goedje. (is pure magie) Met vereende krachten, vallen we het pakhuis binnen. In een donker hoekje ziet Kragg nog net iemand wegglippen en we volgen hem als de wind. We komen in een onderaards gang (wat had je gedacht...) , waar we beschoten worden door 2 crossbows. Eenmaal die overmeesterd zijn, zien we dat we in een grot staan. Inde verte schijnt er een kampvuur, waar 3 cultisten (Kultisten?) en een tovenaar ons te lijf gaan. Spijtig voor hen kende zij onze reputatie niet en waren ze snel en krachtig uitgeschakeld. We vonden er een altaar met paars kleed over waarop 2 zwarte kaarsen brandde. De tovenaar had een boek bij in een onbekende taal geschreven.

In de grot vonden we een verdacht vatje, met skaven wapens rond. Dit deed vermoeden dat het vergif bevatte en namen we het mee. In de straat lopen we een de stadwacht tegen het lijf. Ze vertellen dat er overal mutanten gemeld zijn. Kragg verteld hen dat zij net een cult van chaos uitgemoord hebben en verwijzen hen naar de grot. De sergant wantrouwt ons echter en escorteerd ons naar het politie hoofdkwartier. Stank voor dank.

Daar aangekomen wacht High Priest Claus Liebnitz met zijn elite garde ons op. Ze eisen ons op en vertrekken met hen naar de kerk van Ulric (tegen de zin van de stadwacht). Een maal aangekomen laat Claus ons in de kerkers gooien, de verrader. Na een kleine zetje tegen de celdeur vliegt deze met een zekere finesse maar luide knap eruit.

We bevrijden ook Mathias Hoffer, die ten onrechte beschuldigd wordt een cultist te zijn. Hij en zijn companen werden allen vervolgd, maar 1 (Fisher) kon ontsnappen en de andere (Bauwer) werd door de stadwacht gevangen gehouden, wachtend op een (schijn-) proces. Bauwer heeft een Chaos cult ontdekt onder de herberg Sword&Flail. Tijdens het gevecht heeft hij een chaos boek kunnen bemachtigen voor hij moest vluchten. Eens buiten zakt Bauwer in elkaar en wordt opgepakt door de stadswacht op verdenking van zelf een cultist te zijn.

Hoffer vertelde ook dat hij en zijn collega’s van Ordo Fidelis zijn, een geheim groepering binnen de tempel van Sigmar. Zij zijn een soort witch hunters. Claus wil blijkbaar de Sigmarietes in diskrediet brengen door ze te laten opdraaien voor recenete gebeurtenissen.

We vluchten snel naar de tempel van Sigmar, waar we warm en hartelijk ontvangen worden. High Priest Werner Stoltz van Sigmar draagt ons op om een manier te vinden om Bauwer vrij te spreken van alle schuld.

Indien Liebnitz in zijn opzet slaagt en de tempel van Sigmar kan linken aan een Chaos cult zal dit verstrekkende gevolgen hebben. Er zullen rellen uitbreken in de stad tussen de 2 facties die zich snel zullen overwaaien naar de rest van de Empire met een burgeroorlog tot gevolg. Archaon's terugtrekkende strijdmacht zou hier wel eens voordeel uit kunnen halen en alsnog de Empire overrompelen.

We krijgen nog een tip mee om de herberg Sword&Flail te onderzoeken en te zien wat Bauwer op het spoot was voor alles mis liep.

Om de waard van de herberg af te leiden, daagt Thor een boer uit tot vechten. Er ontstaat een barbrawl, waarin Kragg zich ook mengt. De 2 Elfen slippen in al het tumult door naar een achterkamer, zodat ze ongemerkt in de kelder kunnen komen. Daar treffen ze 2 mutanten aan, Claws en Teeth, die met veel kunde uitgeschakeld worden. De grot is beschilderd met rode schedels en op een altaar liggen nog menselijke exemplaren gespreid. Ze ontdekken er een achtergelaten gevangene, Johan Opfer, die kan getuigen dat Mathias, Bauwer en Fisher geen cultisten zijn. We escorteren hem terug naar de tempel, waar ze in de wolken zijn met zo’n getuige.

Daarna zijn we serieus gaan shoppen bij die hofleverancier van Ulric (lees: allen een chain vestje gekocht) en naar de Bibliotheek van de Collegium Theologica gegaan, waar we veel bijgeleerd hebben.

De ring die we eerder in de chaos tombe vonden blijkt door een Priester van Shallya (God van genezers) gemaakt te zijn. Deze ring zou genezende krachten moeten bevatten... Welke en hoe te gebruiken zijn een raadsel.

Volgende Info besluit Kragg enkel aan Thor te vertellen (zijn Dwergen zaken) :
De gebroken hamer is een Heirloom van de Koning van de Black Mountains. Deze hamer is eeuwen geleden verloren gegaan in een veldslag. Oorsprongkelijk zou die hamer magische eigenschappen hebben gehad. Welke en hoe weten we nog niet.

Trial of Fire - 8/4/2006
auteur: Wouter

Het is zover: de dag van het proces.
Dit begint wel pas na de middag dus de Elfen besluiten lang te blijven liggen aangezien we al 48 uur niet geslapen hebben.
De Dwarves geraken er wel uit en gaan hun nog wat amuseren met het lastig vallen vd weapon smit & de lokale brouwerij.

Tegen de middag begaven we ons naar het “square of Martials” dat al aardig vol begon te lopen. Na wat duwen & trekken komen we vooraan aan het speciaal daarvoor aangelegde podium en mogen we plaatsnemen op de getuigenbank.

De Jury bestaat uit: Kapitein Ulrich Schutzmann vd Cityguard en tevens ook de voorzitter, Priestress Evina van Verana (God vd rechtvaardigheid) en nog 3 andere nobelen aka Law Lords.

Het proces gaat zoals de verdediging verwacht, de getuigenis van Johan Opfer bewijst de onschuld van Jakob Bauer. Maar opeens komt de aanklager (Claus Liebnitz) aandraven met het heilig icoon van Sigmar dat we in ons avontuur Through the Drakwald hebben gekregen van de priest van Untergard. Blijkbaar stond er op de achterkant een chaos symbool. Liebnitz beweert nu dat al de aanhangers van Sigmar Chaos cultisten zijn. Hierop breekt een enorme vechtpartij uit tussen de aanhangers van Sigmar & Ullrich. Er wordt dan ook snel besloten om de rechtzaak de volgende dag in het paleis & achter gesloten deuren verder te zetten.

Maar ’s nachts (hoe kan het ook anders...*zucht* krijgt een Elf nu nooit eens de tijd voor zijn schoonheidsslaap) komt Priest Ranulf aan ons deur kloppen. Hij heeft de kist bij zich met de schedel in bij <<zie: The hunt for the Chaos Skull>>. Hij vraag ons om deze asap naar de Collegium Theologica te brengen ter vernietiging want hij vermoed dat Liebnitz gecorrupteerd is door het chaos artefact. Hij geeft ons een verzegelde brief mee die we aan Albrecht Zweistein (een specialist terzake) moeten tonen & hij zal de schedel dan vernietigen. We laten Ranulf de wachters afleiden zodat wij de voorraadkamer in kunnen sluipen. We barricaderen de deur achter ons & de dwergen proberen de buitendeur open te krijgen. Thor had duidelijk nog wat nachtrust nodig want pas als Haldamir het van hem overneemt krijgen we deur open (met het nodige lawaai & wachters die op de andere deur staan te kloppen).

Als we bij Albrecht Zweinstein aankomen & hij de kist openmaakt blijkt de chaos skull vervangen te zijn door een andere, nl het hoofd van Johan Opfer! De schedel is ongetwijfeld in het bezit van Liebnitz. Na een kort spurtje terug naar het paleis kunnen we snel Kapitein Schutzmann overtuigen om mee te gaan naar de kamer van Claus Liebnitz. Deze blijkt echter niet meer aanwezig te zijn (we waren duidelijk niet de enigen die het bevel “Niemand verlaat zijn kamer” vd Kapitein misbegrepen hadden).
Het paleis staat ondertussen op stelten en iedereen wil mee achter Liebnitz aan. De kapitein vind dat geen goed idee & stuurt ons al voorop terwijl hij iedereen terug in zijn kamer probeert te krijgen.

Liebnitz is al bezig met een chaos ritueel als we bij de tempel van Ullrich aankomen. We krijgen direct 2 wachters op ons dak & we hebben het er ferm lastig mee. Liebnitz offert zijn elite Teutogen guards, hun bloed wordt opgezogen door de skull die nu een onheilspellen rode gloed vertoont. De 2 elfen kunnen er in een boog rondlopen om zo een poging te wagen om Liebnitz zelf te raken & zijn ritueel te verstoren. Niet dus.. In een wanhoopspoging laat D zijn boog vallen en rent met zijn zweep naar Liebnitz om de skull uit zijn hand te slaan. Ook dit mislukt & D rent snel terug de andere richting uit wanneer er een daemon bloodletter uit de skull verschijnt. Gelukkig komt Schutzmann er net aan om ons te helpen. De bloodletter deelt enkele rake klappen uit maar iedereen leeft nog...

Edited by user Thursday, May 26, 2011 6:29:49 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline DenDeef  
#2 Posted : Friday, November 2, 2007 11:08:44 AM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,430
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
Waar blijven de verslagen? (sick)
Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Offline wiz  
#3 Posted : Friday, November 2, 2007 11:23:10 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,937
Man
Location: Terhagen

Thanks: 92 times
Was thanked: 140 time(s) in 110 post(s)
ik ben niet meer zeker wie vorige keer genoteerd heeft, ik denk Bert of Sven... ?
Offline wiz  
#4 Posted : Sunday, December 9, 2007 5:39:28 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,937
Man
Location: Terhagen

Thanks: 92 times
Was thanked: 140 time(s) in 110 post(s)
De sessie gisteren was a blast ... allez, ik heb me alvast goed geamuseerd (party) ... ik hoop de rest ook. Maar het was wel weer veel te laat ... om 3h00 lag ik er in en om 7h zat ik al aan de ontbijttafel ... nuja, zitten (huh)

Een heroische reddingsactie, enkele netelige situaties en een bijna dood ervaring voor Apocalypse (I told you so) ... maar ook veel rewards (zie verslag) ! :)

Edited by user Sunday, December 9, 2007 5:55:35 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline DenDeef  
#5 Posted : Sunday, December 9, 2007 4:02:22 PM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,430
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
Awel we gingen een grot binnen... en een heel aantal uren later kwamen we er terug uit met wat gems en mijn comatooze broer.

Goed verslag he (whistle)

Grapje.. ik ga er aan werken. Verslag afgeleverd.

Thor zijn leven neemt een goede wending. Hij is heel blij dat zijn broer gered is en heel tevreden dat zijn oom Guttri zich wil ontfermen over hem en hem het rune-smeden wil leren. De Hammer Of Crafting is een heel mooi cadeau en begin van zijn carriere. Nu dat hij een bijna volleerde vechter is zal zijn pad zich eerst richten op het rondbrengen van berichten en verder leren schrijven en lezen vooraleer Thor zijn pad als RuneSmid kan betreden. (beer)

Edited by user Monday, December 10, 2007 10:44:31 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Offline wiz  
#6 Posted : Monday, December 10, 2007 11:11:04 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,937
Man
Location: Terhagen

Thanks: 92 times
Was thanked: 140 time(s) in 110 post(s)
tnx DenDeef, verslag gepost !

op naar de volgende sessie ! (jump)
Offline BloodEyes  
#7 Posted : Monday, December 10, 2007 11:22:11 AM(UTC)
BloodEyes

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/6/2007(UTC)
Posts: 765
Man
Location: Zandhoven

Thanks: 4 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Zach er leuk uit, spijtig dat ik er niet kon zijn, snif. Maar ja, Davy heeft een beetje mijn kleuren verdedigd...
2019 - Gekocht : 0 | Geschilderd : 22
_____________________________________________________________________
Awards :
UserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImage
Offline wiz  
#8 Posted : Monday, December 10, 2007 11:32:23 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,937
Man
Location: Terhagen

Thanks: 92 times
Was thanked: 140 time(s) in 110 post(s)
BloodEyes wrote:
Zach er leuk uit, spijtig dat ik er niet kon zijn, snif. Maar ja, Davy heeft een beetje mijn kleuren verdedigd...


Davy heeft dat inderdaad zeer voorbeeldig gedaan :)
btw: bloodeyes, uw char heeft 100 XP (default) gekregen, iets minder als de rest (die hadden iets van een 120 elk), maar toch genoeg om nog een advanceje te doen.

Vul maar aan op uw sheet dus :)
Offline BloodEyes  
#9 Posted : Monday, December 10, 2007 11:43:50 AM(UTC)
BloodEyes

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/6/2007(UTC)
Posts: 765
Man
Location: Zandhoven

Thanks: 4 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
OK, thanx.
2019 - Gekocht : 0 | Geschilderd : 22
_____________________________________________________________________
Awards :
UserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImage
Offline Apocalypse  
#10 Posted : Monday, December 10, 2007 11:44:40 AM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,679
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 120 times
Was thanked: 45 time(s) in 38 post(s)
yepz, twas weer zeer fun (party)
Note to self: nimeer naast den Kragg gaan staan in een gevecht, voordat get weet krijgde nen (hammer) op uwe kop & stade op 0 (sick)
Offline BloodEyes  
#11 Posted : Monday, December 10, 2007 11:47:12 AM(UTC)
BloodEyes

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/6/2007(UTC)
Posts: 765
Man
Location: Zandhoven

Thanks: 4 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Met den Davy z'n chance rollen moogde gerust zijn :)
2019 - Gekocht : 0 | Geschilderd : 22
_____________________________________________________________________
Awards :
UserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImage
Offline Shadowhunt3r  
#12 Posted : Monday, December 10, 2007 3:11:57 PM(UTC)
Shadowhunt3r

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/2/2007(UTC)
Posts: 702
Man
Location: Edegem

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
mooi verslagje mannen, doe zo verder (applause)
Offline svennh  
#13 Posted : Monday, December 10, 2007 3:16:06 PM(UTC)
svennh

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/12/2007(UTC)
Posts: 834
Location: mortsel

Thanks: 3 times
Gunnar heet de priester
Awards :
UserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImage
Offline wiz  
#14 Posted : Tuesday, December 11, 2007 7:07:37 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,937
Man
Location: Terhagen

Thanks: 92 times
Was thanked: 140 time(s) in 110 post(s)
svennh wrote:
Gunnar heet de priester


merci Sven :-#
En dan weten dat die al 3 à 4 sessies meedoet en niemand die zijn naam kende :(

Vanaf nu spreken we elkaar aan met de namen van onze characters tijdens de roleplay sessies !
Offline demonma  
#15 Posted : Tuesday, December 11, 2007 8:44:28 AM(UTC)
demonma

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 510
Man
Belgium
Location: Kerkstraat 101

Thanks: 2 times
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
wiz wrote:
En dan weten dat die al 3 à 4 sessies meedoet en niemand die zijn naam kende :(

VMNP? (Very mysterious nameless priest)

wiz wrote:
Vanaf nu spreken we elkaar aan met de namen van onze characters tijdens de roleplay sessies !

:D wordt nogal moeilijk uitspreekbaar (whistle)
En als ik terug meedoe wil ik dat ik met mijn volledige naam wordt aangesproken! (box)
2019 - Bought : 71 - Printed: 20 - Painted : 0.10 (working on it) - Played : 1
Offline DenDeef  
#16 Posted : Tuesday, December 11, 2007 9:04:53 AM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,430
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
ya Sir Watje...

Sheet & Background updateted.
Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Offline wiz  
#17 Posted : Wednesday, January 2, 2008 7:17:01 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,937
Man
Location: Terhagen

Thanks: 92 times
Was thanked: 140 time(s) in 110 post(s)
Weer een sessie voorbij ... en iedereen leeft nog ... alhoewel het opnieuw niet veel heeft gescheeld voor D ;)

De rest heeft ook wel wat rake klappen te incasseren gekregen, maar 'helaas' ging de Haunting Horror zelf nogal snel dood door 2 (on)gelukkige Ulric's Fury's door Haldamir & Thor ... wat een strijd op leven en door had moeten worden was op 2 beurten afgelopen ... beetje anti-climax maar swat, overall was de sessie wel te doen denk ik :-k

Op naar de volgende sessie ! (party)
Offline wiz  
#18 Posted : Tuesday, January 8, 2008 10:06:41 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,937
Man
Location: Terhagen

Thanks: 92 times
Was thanked: 140 time(s) in 110 post(s)
Verslag 'The Haunting Horror' toegevoegd.
Offline DenDeef  
#19 Posted : Tuesday, January 8, 2008 10:48:39 AM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,430
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
2 opmerkingen :

Thor was alles preventief ineen aan het kloppen in de trophy kamer (666)

Haldamir en Thor hebben beiden een Ulirchs fury op de demoon gelost, Thor deed de verlossende mep alhoewel H inderdaad iets meer schade heeft gedaan volgens mij. (box)
Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Offline wiz  
#20 Posted : Tuesday, January 8, 2008 10:56:46 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,937
Man
Location: Terhagen

Thanks: 92 times
Was thanked: 140 time(s) in 110 post(s)
DenDeef wrote:
2 opmerkingen :

Thor was alles preventief ineen aan het kloppen in de trophy kamer (666)


Dan toch ! Bloodeyes had in zen verslag Haldamir gezet, ik had da aangepast naar Thor en nadien krijg ik op men boterham van bloodeyes dat het Haldamir was ... waarop ik het terug veranderd heb ... :)

dus ik verander het opnieuw :D

en idd, Thor heeft ook een ulrich's fury gemept ;)

Edited by user Tuesday, January 8, 2008 10:58:28 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline BloodEyes  
#21 Posted : Tuesday, January 8, 2008 10:59:23 AM(UTC)
BloodEyes

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/6/2007(UTC)
Posts: 765
Man
Location: Zandhoven

Thanks: 4 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
2 tegen 1, dan zal ik maar opgeven zekers?? (huh)

dat Thor een Ulrichs Fury mept is niet zo speciaal... dat Haldamir dat doet wel dacht ik zo (applause)

Edited by user Tuesday, January 8, 2008 11:00:59 AM(UTC)  | Reason: Not specified

2019 - Gekocht : 0 | Geschilderd : 22
_____________________________________________________________________
Awards :
UserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImage
Offline DenDeef  
#22 Posted : Tuesday, January 8, 2008 2:17:25 PM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,430
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
BloodEyes wrote:
2 tegen 1, dan zal ik maar opgeven zekers?? (huh)

dat Thor een Ulrichs Fury mept is niet zo speciaal... dat Haldamir dat doet wel dacht ik zo (applause)


Idd anders wa mep verdorie... (hammer)

Hehe dat is anders wel een verdomd goed compliment voor Thor hehehe... maar idd met 2d10 heb je meer kans om een 0 te toveren. (sick)

PS de (kill) smiley werkt niet deftig : >:(

Edited by user Tuesday, January 8, 2008 2:19:12 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Offline DenDeef  
#23 Posted : Saturday, February 9, 2008 9:19:43 AM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,430
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
Vanavond is het weer zover... The Adventure Continues... (party)
Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Offline wiz  
#24 Posted : Saturday, February 9, 2008 9:24:13 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,937
Man
Location: Terhagen

Thanks: 92 times
Was thanked: 140 time(s) in 110 post(s)
yep, smeert ulle billekes maar al in ;)

zoals altijd ga ik het proberen wat korter te houden dan vorige keer ...
fat chance :p
Offline DenDeef  
#25 Posted : Sunday, February 10, 2008 11:19:00 AM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,430
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
Shiet Updatetet.
Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Offline wiz  
#26 Posted : Wednesday, February 13, 2008 12:57:25 PM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,937
Man
Location: Terhagen

Thanks: 92 times
Was thanked: 140 time(s) in 110 post(s)
al een inleiding tot het verslag gepost ... de rest volgt later
Bedankt Sven !

het gaat vlotjes tegenwoordig want de volgende sessie is al over 2 weken ;)
Offline DenDeef  
#27 Posted : Thursday, February 14, 2008 6:34:51 AM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,430
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
ik denk dat we een vaste schrijver hebben (love). Prachtig gedaan, ik moet iedere keer terug lachen.
Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Offline wiz  
#28 Posted : Thursday, February 14, 2008 7:04:55 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,937
Man
Location: Terhagen

Thanks: 92 times
Was thanked: 140 time(s) in 110 post(s)
yeah, als hij dat wil mag hij het elke keer doen ... maar dat is misschien niet eerlijk he :) Iedereen moet zijn steentje bijdragen ;)

ik kijk al uit naar de rest van het verslag ...
Offline Apocalypse  
#29 Posted : Thursday, February 14, 2008 4:07:06 PM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,679
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 120 times
Was thanked: 45 time(s) in 38 post(s)
hij doet dat idd schitterend (applause)
Dat legt de lat wel hoog voor ons :-k
& volgende keer zal het waarschijnlijk terug aan mij zijn om te noteren :s
Offline svennh  
#30 Posted : Tuesday, February 26, 2008 2:57:06 PM(UTC)
svennh

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/12/2007(UTC)
Posts: 834
Location: mortsel

Thanks: 3 times
28/02 ben ik heel de dag thuis en zal ik deel twee herschrijven en deel drie maken en misschien het slot.
Awards :
UserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImage
Users browsing this topic
4 Pages123>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.