logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

2 Pages12>
Options
Go to last post Go to first unread
Offline Kahn  
#1 Posted : Friday, March 13, 2015 8:45:12 PM(UTC)
Kahn

Rank: Advanced Member

Groups: Administration, Xhammer Member, Member
Joined: 6/20/2008(UTC)
Posts: 499
Man
Belgium
Location: Brecht

Thanks: 9 times
Was thanked: 13 time(s) in 11 post(s)
Hallo allemaal
zoals jullie al weten zal er als deel van de 2015 tournaments een X-Wing tournament plaats vinden. Dit zijn de regels en richtlijnen die we zullen hanteren, ze zijn gebaseerd op de officiële Fantasy Flight Games X-Wing Tournament Rules:

Conduct
Regels - enkel de officiële regels en FAQ van FFG mogen gehanteerd worden tijdens het spelen van tournament matches.
Onsportief gedrag - het spreekt voor zich dat er op een vriendschappelijk tornooi niet wordt gemanipuleerd, geslagen of gebeten
Fouten marge - de voorziene officiële attributen moeten steeds zo nauwkeurig mogelijk gebruikt worden bij het spelen van het spel. Bij accidentele afwijkingen van plaatsing van miniaturen of het meten van afstanden gaat het spel gewoon verder zolang beide partijen het eens zijn en het tempo van de match niet beïnvloed wordt.
Gemiste opportuniteiten - er wordt verwacht dat tijdens een match iedereen naar zijn beste kunnen speelt en dus zelf onthoud wanneer bepaalde acties moeten worden ondernomen. Wanneer deze gemist worden mogen ze enkel met terugwerkende kracht uitgevoerd worden wanneer beide partijen akkoord zijn.
Modificaties - Er worden geen modificaties aan de standaard FFG X-Wing onderdelen toegelaten. Dit slaat niet op de "modification" kaarten in het spel, maar op zelf gemaakte uitbreidingen of aanpassingen aan het spel.

Matchups
Spelers worden willekeurig opgedeeld in twee groepen van 5 spelers

De groepsfase
Elke speler moet dan een match spelen tegen alle spelers van zijn groep. Elke speler heeft dus maximaal 4 matches de kans om een zo hoog mogelijk aantal toernooi punten en MoV te verzamelen. De groepsfase loopt tot uiterlijk einde september 2015. Na september kunnen geen matches meer gespeeld worden die meetellen voor de selectie van de halve finale. D.w.z. dat de resultaten van alle matches die geregistreerd moeten worden uiterlijk woensdag 30 september 0:00 binnen moeten gekomen zijn op stefan.vancamp ad outlook.com. Alle inzendingen na dit punt worden niet meer geregistreerd.

Halve Finales
De top 2 spelers uit elke groep gaan door naar de halve finale wanneer de groepsfase afloopt. Daar zal de beste speler uit groep A spelen tegen de tweede beste speler uit groep B en de beste speler uit groep B tegen de tweede beste speler van groep A.

Finale
De winnaars uit de halve finales battlen tegen elkaar voor de exclusieve X-Wing Champion 2015 titel! Indien er interesse is in een kleine finale, dan mag er uiteraard ook nog gevochten worden voor de 3e en 4e plaats.

De Matches
Matches zullen steeds beperkt worden tot 90 minuten per match. Indien er na die tijd nog geen duidelijke overwinnaar is wordt er gekeken naar de overblijvende punten op tafel. Indien beide partijen overeen komen dat een tijdslimiet niet nodig is mag er ook gespeeld worden tot één partij geen ships meer heeft of opgeeft.

Puntentelling
Toernooi punten
Per match worden er punten uitgereikt volgens uitkomst van de match:
 • Match Win: 5 pts
 • Modified Win: 3 pts
 • Draw: 1 pt
 • Match Loss: 0 pts

Margin of Victory (MoV)
Verder wordt er per match bijgehouden wat het punten verschil is in ieders overblijvende leger op het einde van de match. De winnaar telt het verschil bij 100 op en de verliezer trekt dit van 100 af. Dit is de Margin of Victory (MoV). Deze scores worden gebruikt bij tie scenarios of verdere matchups.
Forfaits
Bij een forfait krijgt de benadeelde partij 150 MoV punten en een match WIN (5pts).

Scores
De uitslag van een X-Wing match moet ingediend worden op stefan.vancamp ad outlook.com met als titel X-Wing Battle. Gelieve dit te respecteren zodat de mail in de juiste folder terecht komt. Vermeld ook zeker de namen en de overblijvende punten na de battle van alle deelnemers.

Squads
Squads worden opgesteld volgens de traditionele regels die in de officiële manual worden uitgelegd. Elke speler komt met max. 100 punten naar de match. Minder mag, meer mag niet. Alle officiële ships, pilots, upgrades, modificaties, ... mogen gebruikt worden bij het opstellen van een squad. Elke speler voorziet zelf alle gebruikte ships, pilots en upgrades tijdens de match. D.w.z. dat kaarten die niet in bezit zijn van de speler, tenzij ze kunnen geleend worden, niet mogen gebruikt worden.
Squad lists moeten VOOR EINDE MAART ingediend worden op stefan.vancamp ad outlook.com. Om een uniform formaat te garanderen moeten squad lists aangemaakt worden via de tool op deze website: http://xwing-builder.co.uk/ en liefst afgeprint worden in PDF formaat.
Belangrijk: er mag maar één squad list gebruikt worden doorheen het hele tournament, eens uw eerste match gespeeld is met de ingediende squad list mogen er geen wijzigingen meer plaats vinden.

Speelvelden
De speelvelden worden opgesteld volgens de standaard regels, d.i. 3 op 3 foot, met willekeurig verspreide asteroïden. Voor verdere info, zie de officiële regels.

Squad Deployment
 1. Elke speler kiest een kant van het speelveld en plaatst zijn squad langs de rand
 2. Duplicaten van ships moeten een ID tag krijgen, als de twee spelers met dezelfde faction spelen moeten alle ships uitgerust worden met ID tags
 3. Elke speler schud zijn damage deck grondig
 4. De spelers met de squad met de minste punten beslist wie er initiative heeft. Als beide spelers evenveel punten gebruikt hebben gebruik dan een "coin toss"
 5. De speler met initiative begint met het plaatsen van 1 asteroïde op het speelveld. Een asteroïde moet minimum 1 inch van alle andere asteroïden verwijderd liggen en 2 inch van de rand van het speelveld. Daarna mag de andere speler er 1 leggen, tot er in totaal 6 asteroïden op het speelveld liggen.
 6. Ships worden gedeployed volgens pilot skill
 7. Voorzie alle tokens voor shields of andere speciale componenten en wacht op het startschot van de match.

Einde van de match
De match eindigt wanneer:
 1. Eén van beide spelers geen ships meer heeft, de spelers met minstens één resterende ship wint. Wanneer geen van beide nog ships heeft eindigt de match in een draw.
 2. De tijd op is. De huidige ronde wordt nog uitgespeeld, dan wordt het totaal aantal punten opgeteld van de schepen die elke speler vernietigd heeft, inclusief upgrades. De speler met de meeste punten krijgt een Win. Als de winnende score minder dan 12 punten hoger is dan die van de verliezende speler krijgt hij een Modified Win. De verliezer krijgt altijd een Match Loss. Wanneer beide spelers evenveel punten hebben krijgen beide een Match Draw.
 3. Eén van de spelers vrijwillig opgeeft. Deze speler krijgt dan een Match Loss en de tegenstander een Match Win. Het wordt aanschouwd als "good sportsmanship" wanneer je opgeeft wanneer je geen redelijke kans meer hebt om te winnen. De opgevende speler krijgt een MoV naargelang hij ships destroyed heeft van zijn tegenstander, zoals anders dus. De winnaar krijgt in dit geval 200 MoV.

Einde van het toernooi
Voor de meeste spelers eindigt het toernooi wanneer de halve finales beginnen. Voor de finalisten eindigt het uiteraard wanneer je geëlimineerd wordt of het toernooi wint!

NIEUWE DEADLINE EINDE TOERNOOI
Het einde van het toernooi wordt verzet naar einde oktober. Dit om iedereen nog de kans te geven de redelijke hoeveelheid van openstaande matches nog te spelen alvorens de finalisten te bepalen.

Matchups
Matchups, resultaten en tussenstanden kan je raadplegen op deze website: LINK

Edited by user Wednesday, September 23, 2015 11:31:37 AM(UTC)  | Reason: Tussenstanden zijn live via de ranking page!

File Attachment(s):
Bert.pdf (202kb) downloaded 16 time(s).
Björn.pdf (223kb) downloaded 18 time(s).
Davy.pdf (198kb) downloaded 12 time(s).
Gino.pdf (207kb) downloaded 18 time(s).
Jurgen.pdf (211kb) downloaded 17 time(s).
Kristof R.pdf (481kb) downloaded 24 time(s).
Maarten.pdf (277kb) downloaded 12 time(s).
Michel.pdf (195kb) downloaded 17 time(s).
Wim.pdf (347kb) downloaded 15 time(s).
Wouter.pdf (160kb) downloaded 20 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
Awards:
Offline Apocalypse  
#2 Posted : Friday, March 13, 2015 9:34:58 PM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,685
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 122 times
Was thanked: 46 time(s) in 39 post(s)
Alright, ben benieuwd naar de groepen! :)
Offline feanor  
#3 Posted : Monday, March 16, 2015 5:33:44 PM(UTC)
feanor

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 11/6/2007(UTC)
Posts: 999
Man

Was thanked: 5 time(s) in 2 post(s)
en wanneer moeten de squads binnen?
is eer nog tijd om te testen ?
Offline wiz  
#4 Posted : Monday, March 16, 2015 5:35:40 PM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,954
Man
Location: Terhagen

Thanks: 100 times
Was thanked: 142 time(s) in 112 post(s)
De test-fase begon op de dag dat het vorige toernooi afgesloten werd he Flapper
Offline Kahn  
#5 Posted : Monday, March 16, 2015 5:44:09 PM(UTC)
Kahn

Rank: Advanced Member

Groups: Administration, Xhammer Member, Member
Joined: 6/20/2008(UTC)
Posts: 499
Man
Belgium
Location: Brecht

Thanks: 9 times
Was thanked: 13 time(s) in 11 post(s)
Originally Posted by: feanor Go to Quoted Post
en wanneer moeten de squads binnen?
is eer nog tijd om te testen ?


Ik heb het aangepast in de post. Einde maart zou voldoende tijd moeten zijn om een lijst te produceren, ervan uit gaande dat de meesten er al wel mee bezig zijn. Dus zonder protest is het dus einde maart.
Awards:
Offline Apocalypse  
#6 Posted : Monday, March 16, 2015 5:47:26 PM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,685
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 122 times
Was thanked: 46 time(s) in 39 post(s)
Originally Posted by: Kahn Go to Quoted Post
Ik heb het aangepast in de post. Einde maart zou voldoende tijd moeten zijn om een lijst te produceren, ervan uit gaande dat de meesten er al wel mee bezig zijn. Dus zonder protest is het dus einde maart.

Scared
Protest! Ik heb van't weekend nog niet genoeg kunnen oefenen! Wink
Unsure
Offline Kahn  
#7 Posted : Monday, March 16, 2015 5:50:18 PM(UTC)
Kahn

Rank: Advanced Member

Groups: Administration, Xhammer Member, Member
Joined: 6/20/2008(UTC)
Posts: 499
Man
Belgium
Location: Brecht

Thanks: 9 times
Was thanked: 13 time(s) in 11 post(s)
Originally Posted by: Apocalypse Go to Quoted Post
Originally Posted by: Kahn Go to Quoted Post
Ik heb het aangepast in de post. Einde maart zou voldoende tijd moeten zijn om een lijst te produceren, ervan uit gaande dat de meesten er al wel mee bezig zijn. Dus zonder protest is het dus einde maart.

Scared
Protest! Ik heb van't weekend nog niet genoeg kunnen oefenen! Wink
Unsure


Denied!! Flapper Ge hebt al bijna een unfair advantage als ge het mij vraagt :p
Awards:
Offline Apocalypse  
#8 Posted : Tuesday, March 17, 2015 12:31:14 AM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,685
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 122 times
Was thanked: 46 time(s) in 39 post(s)
Originally Posted by: Kahn Go to Quoted Post
Denied!! Flapper Ge hebt al bijna een unfair advantage als ge het mij vraagt :p


Iedereen kon zich inschrijven he, de Michel vroeg het nog! Smile
En ik ben gene 1ne Empire speler tegengekomen dus qua inspiratie was het ook ni zo vet...

Edit: ziehier uw 2de kans! http://xhammerforum.azur...sts&t=2022#post17886

Edited by user Wednesday, March 18, 2015 2:26:48 PM(UTC)  | Reason: Not specified

thanks 1 user thanked Apocalypse for this useful post.
wiz on 3/17/2015(UTC)
Offline Kahn  
#9 Posted : Wednesday, March 18, 2015 6:29:46 PM(UTC)
Kahn

Rank: Advanced Member

Groups: Administration, Xhammer Member, Member
Joined: 6/20/2008(UTC)
Posts: 499
Man
Belgium
Location: Brecht

Thanks: 9 times
Was thanked: 13 time(s) in 11 post(s)
Originally Posted by: Apocalypse Go to Quoted Post

En gaan! Laugh

Nee, serieus, als er mensen zijn die echt meer tijd nodig hebben, laat dat dan even weten. Dan kunnen we misschien iets regelen tegen betaling
Awards:
Offline wiz  
#10 Posted : Friday, March 27, 2015 10:57:37 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,954
Man
Location: Terhagen

Thanks: 100 times
Was thanked: 142 time(s) in 112 post(s)
Er werd net een nieuwe FAQ gepubliceerd die wel een en ander verandert voor Phantom spelers: https://images-cdn.fanta...de724dc/xwingfaq_v30.pdf

Basically komt het hier op neer: Decloaken gebeurt aan het begin van de activation phase en niet meer wanneer de phantom zijn dial revealed. Dit heeft als gevolg dat een Phantom kan decloaken als em ionized is (+) maar langs de andere kant verliest em wel een pak aan onvoorspelbaarheid (advanced sensors hebben minder effect + ge kunt niet afwachten wat de rest gaat doen voor ge uw decloak moet doen)

U weze gewaarschuwd ! BigGrin
Offline Apocalypse  
#11 Posted : Friday, March 27, 2015 11:04:59 AM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,685
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 122 times
Was thanked: 46 time(s) in 39 post(s)
godverdoemme!!! b*sterds, nu had empire eens een goed schip...
Offline BloodEyes  
#12 Posted : Friday, March 27, 2015 1:38:51 PM(UTC)
BloodEyes

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/6/2007(UTC)
Posts: 765
Man
Location: Zandhoven

Thanks: 4 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Ik denk dat Wiz dat fout heeft gelezen, aangezien de uitleg in de Faq dezelfde is als die op het kaartje staat die bij de Phantom is geleverd. (zie Page 3)

Dus wanneer je het schip activeerd mag je eerst een token spenderen om te decloaken. Niet in het begin van de activation phase!

Alle andere referenties over cloak acties is altijd in samenwerking met andere kaarten / abilities.

Dus alles blijft zoals het was, maar de werking wordt verduidelijkt t.o.v. de nieuwere upgrades / abilities.
2019 - Gekocht : 0 | Geschilderd : 22
_____________________________________________________________________
Awards :
UserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImage
Offline Apocalypse  
#13 Posted : Friday, March 27, 2015 1:57:14 PM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,685
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 122 times
Was thanked: 46 time(s) in 39 post(s)
de cloak die op p 3 staat is niet veranderd maar de decloak op pagina 1 rechteronderaan int rood wel he:

decloAk ReFeRence cARd
This card should read:
At the start of the Activation phase, after players have resolved all other
abilities that trigger at the start of the Activation phase, each ship may spend
a cloak token to decloak, starting with the ship with the lowest pilot skill
(using initiative to break ties).
...
After all decloaking has been resolved, the Activation phase continues as
normal.
thanks 1 user thanked Apocalypse for this useful post.
wiz on 3/27/2015(UTC)
Offline BloodEyes  
#14 Posted : Friday, March 27, 2015 2:05:55 PM(UTC)
BloodEyes

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/6/2007(UTC)
Posts: 765
Man
Location: Zandhoven

Thanks: 4 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
OK, ik ben zo dom geweest op de site FFG de Faq link aan te klikken en die geeft dan prompt de oude versie weer...

Dus de Phantom vliegt dan toch de deur uit... triestig.
2019 - Gekocht : 0 | Geschilderd : 22
_____________________________________________________________________
Awards :
UserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImage
Offline Apocalypse  
#15 Posted : Friday, March 27, 2015 3:01:25 PM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,685
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 122 times
Was thanked: 46 time(s) in 39 post(s)
ja idd, op de official site staan de oude nog, mogelijks omdat de nieuwe pas ingaan op 15/04 dus als ge uw matchen heel rap speelt kunde de goeie regel nog gebruiken.

dit is trouwens nog zo'n sucky change:
Quote:
If playmats are used, only official FFG X-Wing™ Playmats are allowed. This is to guarantee a consistent experience for players and prevent any advantage players may gain from familiarity with a particular map.


https://images-cdn.fanta...ing-tournament-rules.pdf
Offline wiz  
#16 Posted : Friday, March 27, 2015 4:26:27 PM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,954
Man
Location: Terhagen

Thanks: 100 times
Was thanked: 142 time(s) in 112 post(s)
Ja dat vind ik mega horseshit !
Die ene mat met de afbeelding van de deathstar zou volgens mij niet eens tournament legal mogen zijn omdat die misbruikt kan worden bij het range inschatten ... en die andere is gewoon plain boring :/
Offline MisterB  
#17 Posted : Friday, March 27, 2015 4:47:10 PM(UTC)
MisterB

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 1/3/2008(UTC)
Posts: 671
Man
Location: Terhagen

Thanks: 1 times
Was thanked: 13 time(s) in 12 post(s)
Idd is economische rule meer dan tournament rule. Ze zouden beter zetten dat het matten moeten zijn zonder "meetbare" tekening.
UserPostedImage
Offline wiz  
#18 Posted : Saturday, March 28, 2015 9:51:05 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,954
Man
Location: Terhagen

Thanks: 100 times
Was thanked: 142 time(s) in 112 post(s)
Hitler kon er ook niet mee lachen ...

https://www.youtube.com/..._app=1&v=Rv2zsh91xFk

Wink

Edited by user Saturday, March 28, 2015 9:51:57 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline wiz  
#19 Posted : Tuesday, March 31, 2015 8:26:09 PM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,954
Man
Location: Terhagen

Thanks: 100 times
Was thanked: 142 time(s) in 112 post(s)
Yes !
Morgen kunnen we eindelijk beginnen ! BigGrin

Remember guys: Good Luck ... And Fly Casual !

UserPostedImage
Offline Apocalypse  
#20 Posted : Thursday, April 16, 2015 3:01:35 PM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,685
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 122 times
Was thanked: 46 time(s) in 39 post(s)
Originally Posted by: Kahn Go to Quoted Post
De speelvelden worden opgesteld volgens de standaard regels, d.i. 3 op 3 foot, met willekeurig verspreide asteroïden. Voor verdere info, zie de officiële regels.


Maar ondertussen is volgens de offiiële regels debris ook toegelaten en zijn de procedures hiervoor ook veranderd:
Quote:
Each player places his three unique asteroids and/or debris cloud tokens
next to the play area to form a pool of six obstacles. The player with
initiative chooses one of these tokens and places it into the play area.
Then, his opponent chooses one of the remaining tokens and places it into
the play area. The players continue to alternate until all six tokens have
been placed. An obstacle token cannot be placed at Range 1–2 of any
edge of the play area or at Range 1 of another obstacle token.


ik veronderstel dat de officiële dus gelden?
& eigenlijk zouden uw 3 tokens ook moeten vastliggen voor heel het tornooi maar zover zullen we niet gaan I guess?
thanks 1 user thanked Apocalypse for this useful post.
wiz on 4/16/2015(UTC)
Offline Kahn  
#21 Posted : Thursday, April 16, 2015 3:07:27 PM(UTC)
Kahn

Rank: Advanced Member

Groups: Administration, Xhammer Member, Member
Joined: 6/20/2008(UTC)
Posts: 499
Man
Belgium
Location: Brecht

Thanks: 9 times
Was thanked: 13 time(s) in 11 post(s)
Debris wordt in deze editie nog niet betrokken aangezien de meeste lists binnen waren voor de update plaats vond. Het opstellen van't speelveld gebeurt zoals beschreven in de OP. Debris is voor volgend jaar.
Awards:
Offline Apocalypse  
#22 Posted : Thursday, April 16, 2015 3:19:10 PM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,685
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 122 times
Was thanked: 46 time(s) in 39 post(s)
Originally Posted by: Kahn Go to Quoted Post
Debris wordt in deze editie nog niet betrokken aangezien de meeste lists binnen waren voor de update plaats vond. Het opstellen van't speelveld gebeurt zoals beschreven in de OP. Debris is voor volgend jaar.


Dus we negeren de laatste faq en dan gebruikt de Phantom ook nog de oude regels maw?
Dan had ik die nog wel in mijne lijst gestoken hoor! :)
Offline wiz  
#23 Posted : Thursday, April 16, 2015 3:20:49 PM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,954
Man
Location: Terhagen

Thanks: 100 times
Was thanked: 142 time(s) in 112 post(s)
UserPostedImage

De phantom is met recht en rede generfed en ik vind dus dat we zeker de nieuwe regels daaromtrent moeten gebruiken (zoals aangegeven in de laatste versie van de FAQ) BigGrin

Offline Apocalypse  
#24 Posted : Thursday, April 16, 2015 3:24:59 PM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,685
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 122 times
Was thanked: 46 time(s) in 39 post(s)
maar Nein! Hitler had geijk!! (enkel in bovenstaand filmke welliswaar ;) )
Offline Kahn  
#25 Posted : Thursday, April 16, 2015 3:28:15 PM(UTC)
Kahn

Rank: Advanced Member

Groups: Administration, Xhammer Member, Member
Joined: 6/20/2008(UTC)
Posts: 499
Man
Belgium
Location: Brecht

Thanks: 9 times
Was thanked: 13 time(s) in 11 post(s)
Enkel het deel van den debris gebruiken we nog niet omdat dat dan iedereen nog 3 unieke debris tokens zou moeten kiezen (dewelke ook zullen moeten geregistreerd worden).

Nieuwe Phantom regels zijn wel in effect.
Awards:
Offline wiz  
#26 Posted : Friday, April 17, 2015 9:53:07 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,954
Man
Location: Terhagen

Thanks: 100 times
Was thanked: 142 time(s) in 112 post(s)
Stef, hebt ge liefst dat we match results hier posten of mailen naar u ?
Offline Kahn  
#27 Posted : Friday, April 17, 2015 11:38:35 AM(UTC)
Kahn

Rank: Advanced Member

Groups: Administration, Xhammer Member, Member
Joined: 6/20/2008(UTC)
Posts: 499
Man
Belgium
Location: Brecht

Thanks: 9 times
Was thanked: 13 time(s) in 11 post(s)
Originally Posted by: Kahn Go to Quoted Post
Hallo allemaal
Scores
De uitslag van een X-Wing match moet ingediend worden op stefan.vancamp ad outlook.com met als titel X-Wing Battle. Gelieve dit te respecteren zodat de mail in de juiste folder terecht komt. Vermeld ook zeker de namen en de overblijvende punten na de battle van alle deelnemers.


Mag gemaild worden met de vermelde subject, dan komt het bij mij juist terecht en zie ik niets over't hoofd ;) Tx!

Edited by user Friday, April 17, 2015 11:47:06 AM(UTC)  | Reason: updated battle result posting rules

Awards:
Offline Apocalypse  
#28 Posted : Monday, September 28, 2015 8:25:10 PM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,685
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 122 times
Was thanked: 46 time(s) in 39 post(s)
Originally Posted by: Kahn Go to Quoted Post
NIEUWE DEADLINE EINDE TOERNOOI
Het einde van het toernooi wordt verzet naar einde oktober. Dit om iedereen nog de kans te geven de redelijke hoeveelheid van openstaande matches nog te spelen alvorens de finalisten te bepalen.


Hoe sneaky, dit nog even aan de regels toevoegen, power corrupts I tell ya! RollEyes
Offline wolf  
#29 Posted : Wednesday, September 30, 2015 11:24:25 AM(UTC)
wolf

Rank: Administration

Groups: Administration, Archive Reader, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/22/2007(UTC)
Posts: 2,498
Location: broechem

Was thanked: 33 time(s) in 29 post(s)
Gisteren met 13 punten verschil op mijn oor gekregen van Jurgen ... En weg was mijn kans om direct geplaatst te zijn voor ronde 2 Cursing

Nu als Gino wint van Kristof heb ik nog een kans.
Offline Necro  
#30 Posted : Wednesday, September 30, 2015 1:34:44 PM(UTC)
Necro

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 644
Man
Location: Elewijt

Thanks: 50 times
Was thanked: 17 time(s) in 13 post(s)
Amai, dat wordt een allesbepalend matchke dan volgende week Cool

Michel is zeker geplaatst nu, nog 3 kandidaten voor dat laatste ticket Flapper
Awards:
UserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImage
Users browsing this topic
2 Pages12>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.