logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline wiz  
#1 Posted : Thursday, February 23, 2012 9:21:18 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,874
Man
Location: Terhagen

Thanks: 81 times
Was thanked: 131 time(s) in 103 post(s)
De laatste tijd komt de error "Validation of viewstate MAC failed" weer vaker voor bij het gebruik van het challenge systeem heb ik de indruk.

Heeft iedereen dit of enkel maar bepaalde mensen ?

Als het probleem algemeen is en aanhoudt dan zal ik me er nog eens dieper over moeten buigen.

Wat je in the mean time kan doen als je de error krijgt is:
- tijdje wachten tot uw sessie timeout en opnieuw proberen
- andere browser pakken want die maakt dan vanzelf een nieuwe sessie aan.

Edited by user Thursday, February 23, 2012 9:22:14 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline kajchi  
#2 Posted : Thursday, February 23, 2012 11:27:25 AM(UTC)
kajchi

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 1/6/2008(UTC)
Posts: 384
Location: Boortmeerbeek

Ik heb dit probleem ook. Als ge gewooon op back klikt en dan op challenges opnieuw is het normaal ook in orde. Bij mij toch...
Awards:
UserPostedImageUserPostedImage
Offline BloodEyes  
#3 Posted : Thursday, February 23, 2012 4:46:49 PM(UTC)
BloodEyes

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/6/2007(UTC)
Posts: 765
Man
Location: Zandhoven

Thanks: 4 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Smijt ineens dien IE rommel buiten en gebruik FF of een andere! Microsoft weet precies zelf nog niet waar naartoe ze willen met IE.
2019 - Gekocht : 0 | Geschilderd : 22
_____________________________________________________________________
Awards :
UserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImage
Offline wiz  
#4 Posted : Friday, February 24, 2012 8:17:53 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,874
Man
Location: Terhagen

Thanks: 81 times
Was thanked: 131 time(s) in 103 post(s)
Bloodeyes, het is een serverprobleem, heeft niets te maken met welke browser je gebruikt. Alle browsers hebben er evenveel last van.

IE9 is trouwens een zeer goeie browser die het vaak beter doet dan FF en bijna zo goed als Chrome ...

Microsoft bashing is zo jaren '90 Glare

Edited by user Friday, February 24, 2012 8:23:46 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline BloodEyes  
#5 Posted : Friday, February 24, 2012 11:52:56 AM(UTC)
BloodEyes

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/6/2007(UTC)
Posts: 765
Man
Location: Zandhoven

Thanks: 4 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
jaren '90 ? thats me BigGrin

niet op letten, was gewoon weer een moment van frustratie tegen IE (ongeacht de versie).

Enfin on topic, als andere browsers wel tegoei overweg kunnen met falende sessies, waarom IE dan niet? ('t is altijd hetzelfde lieke.. OEPS ik ging niet meer zagen, sorry daarvoor) Blink
2019 - Gekocht : 0 | Geschilderd : 22
_____________________________________________________________________
Awards :
UserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImage
Offline Apocalypse  
#6 Posted : Friday, February 24, 2012 1:10:58 PM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,657
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 109 times
Was thanked: 41 time(s) in 34 post(s)
even de Wiz herhalen want da hebde precies ni goe gelezen...
Originally Posted by: wiz Go to Quoted Post
Bloodeyes, het is een serverprobleem, heeft niets te maken met welke browser je gebruikt.


tis trouwens ne MAC fail Glare Wink
Offline wiz  
#7 Posted : Friday, February 24, 2012 2:52:05 PM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,874
Man
Location: Terhagen

Thanks: 81 times
Was thanked: 131 time(s) in 103 post(s)
Right, Apo heeft dus gelijk, het probleem doet zich voor op de server (waar de sessie maintained wordt). De client en dus ook de browser heeft er compleet niets mee te maken.
Op Chrome en FF krijg je even goed die viewstate error ...

Offline wiz  
#8 Posted : Saturday, February 25, 2012 8:48:36 PM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,874
Man
Location: Terhagen

Thanks: 81 times
Was thanked: 131 time(s) in 103 post(s)
Excuses voor de spam van het challengesysteem.

Ik hoop dat ik de viewstate/mac error voorgoed gefixed heb nu. Ik heb een en ander aangepast en bij men eerste testen blijkt de error toch niet meer voor te komen.

Mag ik jullie allemaal even uitnodigen om wat challenges voor het weekend (of voor een latere battlenight) te plaatsen of te accepten.
http://www.xhammer.be/Challenge.aspx

Als er nog problemen voorkomen gelieve het dan te laten weten en dan zoek ik voort (maar ik hoop dat het niet nodig is) 

Groeten,
Michel
Offline wolf  
#9 Posted : Monday, February 27, 2012 12:21:15 PM(UTC)
wolf

Rank: Administration

Groups: Administration, Archive Reader, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/22/2007(UTC)
Posts: 2,456
Location: broechem

Was thanked: 28 time(s) in 24 post(s)
Originally Posted by: wiz Go to Quoted Post
het is een serverprobleem, heeft niets te maken met welke browser je gebruikt.


en draaien we op een Microsoft server ?

LOL




2012 Geschilderd 35 - Gekocht 50
2013 Geschilderd 47 - Gekocht 15
2014 Geschilderd 69 - Gekocht 100
2015 Geschilderd 105 - Gekocht 105
2016 Geschilderd 47 - Gekocht 45
2017 Geschilderd 50 - Gekocht 183
2018 Geschilderd 67 - Gekocht 60
2019 Geschilderd 70 - Gekocht 439
2020 Geschilderd 140 - Gekocht 110
2021 Geschilderd 96 - Gekocht 112
2022 Geschilderd 30 - Gekocht 70
Offline wiz  
#10 Posted : Monday, February 27, 2012 12:24:45 PM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,874
Man
Location: Terhagen

Thanks: 81 times
Was thanked: 131 time(s) in 103 post(s)
Ja, maar ik u verzekeren dat het probleem daar niets mee te maken heeft ...
De applicatie is gewoon niet goed genoeg geschreven Crying

nee feit is: de applicatie is geschreven om te werken op 1 server en ze werkte vroeger ook goed ...
enige tijd geleden is onze host naar een farm architectuur overgestapt voor onze site waardoor de applicatie terwijl ze van server switched haar context kwijtspeelt. Dat is dus omdat de applicatie daar niet op voorzien is.

tis dus aan mij om het op te lossen Mellow

Edited by user Monday, February 27, 2012 12:40:46 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline DenDeef  
#11 Posted : Monday, February 27, 2012 10:13:11 PM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,429
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
allee dan kunde een deel herschrijven.
Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.