logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

4 Pages«<234
Options
Go to last post Go to first unread
Offline wiz  
#91 Posted : Sunday, November 29, 2009 8:13:55 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,954
Man
Location: Terhagen

Thanks: 100 times
Was thanked: 142 time(s) in 112 post(s)
yeah, waar haal ik toch altijd het idee dat we aan het einde gaan geraken (doh)
misschien dat het op papier minder lijkt dan int echt :)

kzal straks eens mailen voor de volgende sessie
Offline DenDeef  
#92 Posted : Monday, November 30, 2009 10:04:06 AM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,432
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
Blijkbaar is de huidige sheet die onder die link staat niet up to date, ben druk bezig om alles aan te passen naar de nieuwe versie van de sheet en dan zet ik em opnief online. Niet dat het veel verschil zou uitmaken voor de sessie zenne. 100 rollen is pech emmen!
Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Offline Apocalypse  
#93 Posted : Monday, November 30, 2009 12:25:30 PM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,685
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 122 times
Was thanked: 46 time(s) in 39 post(s)
DenDeef wrote:
Niet dat het veel verschil zou uitmaken voor de sessie zenne. 100 rollen is pech emmen!

& we hebben veel 100 gerold moet ik zeggen :)

ik heb D zenne kalender aangevuld voor de volgendne keer btw (whistle)
Offline wiz  
#94 Posted : Monday, November 30, 2009 5:47:02 PM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,954
Man
Location: Terhagen

Thanks: 100 times
Was thanked: 142 time(s) in 112 post(s)
vervolg van verslag added:

Fear And Loathing In Nuln (4) 27/11/2009
(auteur: Gino)
Vervolg dag 3

Aangezien we nu beschikken over een map van de sewers met daarop de Slaanesh tempels getekend, gaan we direct door naar de laatste grote tempel.
Onderweg komen we giant rats tegen, eerst 8 maar er komen er nog 7 bij. Ze blijken niet hard, maar ze zijn wel met veel. Een mooie gelegeheid voor Kragg om zijn blunderbuss uit te testen. De ratten gaan vlot neer na zijn schot. De elfen schieten er ook op los met hun bogen. Een beetje te veel, zo blijkt, want opeens steekt er een pijl in de nek van Gerlach. Haldamir hoopt dat een verontschuldiging voldoende is om vergeven te worden. Voor de rest wordt niemand gewond, de laatste levende ratten slagen op de vlucht.

Verder op weg naar de tempel dan. Eén van de wachters overleeft het blunderbuss schot en loopt naar binnen. Eens binnen besluiten we om te splitsen zodat elke doorgang naar de uitgang (en Gunnar) afgesloten is. Er komen tal van mutanten op ons af en uiteindelijk ook 2 Deamonettes. De mutanten blijken vrij taai en na een ulrich’s fury moet D zich terugtrekken om in leven te kunnen blijven. Als ook Thor moet terugtrekken, beslissen we om dit allemaal te doen en de tegenstand op te vangen waar de gang smaller is. Enkel Gerlach had dit even misbegrepen en stond alleen tegen 3 mutanten terwijl hij al flink wat wounds had opgelopen, maar hij overleeft het miraculeus.

Vanuit de achtergrond kan Kragg zijn blunderbuss nog eens gebruiken, er vallen geen slachtoffers, maar meerdere mutanten zijn zwaar geraakt. Na een healing potion komt ook Thor zich opnieuw moeien, hij overwint zijn fear en velt beide deamonettes. Haldamir kan de zwaar gehavende mutanten ook finishen en het gevecht is afgelopen.

Geen bruikbare wapens in de tempel, maar we vinden wel wat gems. We horen om hulp roepen, en aan het altaar vinden we Erasmus Tauber. Die kenden we nog niet maar blijkt ook ontvoerd te zijn en is de zoon van Waldred Tauber, het hoofd van de Engeneering Guild.
We brengen Erasmus terug naar huis, en Waldred beloont de dwergen met toegang tot de Guild en de anderen met 25 gold.

De rest van de sewers is iets voor de city guard, vinden we. En bij het uitleggen en overhandigen van de sewer-tempel-map, verteld de city guard ons dat er opnieuw iemand ontvoerd is: Harman Ötzlowe. We onderzoeken de zaak en komen bij zijn favoriete pub: The Randy Robin. Na onderzoek zien we iemand in het steegje naast de pub naar sporen zoeken. Hij blijkt getuige te zijn van de ontvoering. Hij zegt dat Harman is neergeknuppeld en op een kruiwagen is weggevoerd. Zijn beschrijving van de dader klopt volledig met een oude bekende: Rolf Vogt!Dag 4

We beginnen de dag met een onderzoek naar Rolf Vogt. Maar zowel een poging om via de Sewers in zijn huis te geraken, als het in de gaten houden van zijn huis, leveren niks op.

De dwergen gaan dan op buurtonderzoek in de vermoedelijke route van Rolf en de kruiwagen. En dit heeft zijn resultaat: Rolf is gesignaleerd, samen met een grote man met wit schort, die wel eens een beenhouwer zou kunnen zijn.

Verdere roddels in de pubs brengen nog aan het licht dat veel mensen ziek zijn geworden van het eten van meatloaf dat ze gekocht hebben bij een zekere beenhouwer Hanz.

We gaan dus op zoek naar die Hanz, maar die is nergens te bespeuren.

In afwachting van de avond, waar we zowel Rolf als Hanz in de gaten zullen proberen te houden, gaan we op shopping-pad om goed uitgerust aan de avond te beginnen...


Offline DenDeef  
#95 Posted : Sunday, February 20, 2011 12:42:46 PM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,432
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
Hey, volgens mij lopen we hier wat achter met de verslagen. ;)
Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Offline wiz  
#96 Posted : Thursday, May 26, 2011 6:30:44 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,954
Man
Location: Terhagen

Thanks: 100 times
Was thanked: 142 time(s) in 112 post(s)
Vorig Verslag van Bert en het laatste van wouter geadd:

For Love Or Money 17/12/2010
(auteur: Bert)


Onderweg naar de Nonkel van Thor passeren we een landelijk gehucht Mittlersdorf.

Mittlersdorf
The Merry Halfling

Nadat we het dorp binnen zijn gegaan beslissen we meteen naar de herberg, The Merry Halfling, te gaan.
Daar aangekomen ontmoeten we direct de gastvrije herbergier Carl Kettlebrew en zijn vrouw Anja. Na een beetje onderhandelen slagen we erin om voor 1 goudstuk en 4 zilverstukken bedden te regelen voor de hele groep. Maar alvorens te gaan slapen beslissen we om, zoals het een goede avonturier betaamt, ons nog wat te goed te doen aan de plaatselijke geestrijke drank.

Al snel vallen er een aantal opmerkelijke figuren in het oog:
• een man met een slinkse uitstraling, Louis Lacroux
• de lokale smid, Ned Weiss
• Bertram, een misterieuze struize kerel
• Grott Thunderfist, hij is een dwerg die druk bezig is de andere aanwezigen aan te spreken

Eén van hen, Louis, zoekt meteen contact en begint praatjes te slaan met D. Ghasran heeft al snel in't snuitje dat hij mogelijke buit aan't opsporen is en brengt de rest van de groep op de hoogte. Verder laten we hem maar praten, maar houden ondertussen toch een oogje in het zeil.
Nadat Louis eindelijk terug elders gaat zitten worden we prompt aangesproken door Ned, de lokale smid. Hij stelt zich voor en moedigt ons aan eens langs te komen bij zijn smidse van zodra we de volgende dag de Merry Halfling zouden verlaten.

Verder was er in de taverne nog de dwerg, Grott Thunderfist. Hij was duidelijk volk aan’t recruiteren voor de verdediging van zijn Dwarven hold in Zufbar (World Edge Mountains). Al we in zouden gaan op zijn voorstel zouden we 10 goudstukken voorschot per persoon krijgen en 90 goudstukken als beloning achteraf. Aldamir vindt dit wel erg veel goudstukken, maar we vinden het aanbod in’t algemeen wel aantrekkelijk. Als uiteindelijk nog blijkt dat Grott Thors nonkel nog kent lijkt het ons helemaal op het lijf geschreven.
Plotseling valt er een gewonde jongeman binnen. Hij roept naar Bertram: “Your master sent us on a fools errand! They all died!”, waarna hij hem aanvalt. Door snel in te grijpen wordt een gevecht in de taverne vermeden en krijgen wij de gelegenheid beide partijen te ondervragen. Will vertelt dat hij en een vriend van hem ingehuurd werden door Bertrams meester Béla Dustermann om zijn dochter te zoeken. Ze zouden daar normaal 50 goudstukken voor gekregen hebben. Wanneer ze echter bij de vermoedelijke locatie van de dochter kwamen werden ze belaagd door 3 dieven die zijn vriend afmaken en hem lelijk toetakelen. Uiteindelijk stelt Bertram aan ons voor Béla’s dochter terug te halen, maar dit moesten we wel eerst bespreken met Béla zelf, de volgende ochtend.

Vooraleer we gaan slapen zonder Ghasran zich nog even af om Louis te onderscheppen aan de bar. Na wat praten en een sluw trukje ontdekken beide dat ze ongeveer in dezelfde stiel zitten. Ghasran slaagt er daarom in nog wat extra informatie te ontfutselen over de dieven en Béla.

Béla Dustermann

De volgende ochtend stond Bertram al te wachten om ons mee te nemen naar het huis van Béla. Daar aangekomen zijn we wel onder de indruk van de hoeveelheid boeken die zich in de studeerruimte van Béla bevinden. We proberen zo omslachtig mogelijk te werk te gaan om verrassingen te vermijden. D vond het zelfs nodig Béla te bekijken in de spiegel, om te controleren dat hij geen vampier was. Dit ging voor Béla niet onopgemerkt voorbij, maar lacht de hele kwestie weg en probeert ons gerust te stellen.
Toen begon Béla te vertellen. Blijkbaar is zijn dochter, Julianne, er vandoor met de leider van een lokale dievenbende, genaamd Rudiger Kaltblood. Hij geeft ons nog een algemene richting waarin we kunnen zoeken en toont ook nog een portret van zijn mooie dochter. Hij bevestigd nogmaals dat we 50 goudstukken zullen krijgen als beloning, waarvan we er al 20 als vooschot ontvangen.

De smidse van Ned Weiss

Wanneer we bij de smidse aankomen, zoals Ned ons verzocht had te doen, zien we dat alles er nogal verlaten bij ligt. Na verder onderzoek komen we een jongentje tegen, Todd, die wel bezorgt is over Ned en wil weten waar hij is. Hij weet enkel te vertellen dat hij ’s nachts vertrokken was en zijn metalen borststuk en zijn zwaard had meegenomen.
D begint direct te zoeken naar sporen en slaagt er ook meteen in een geldig spoor te vinden. Wanneer we zien dat het spoor de hoofduitgang van Mittlersdorf passeert krijgen we nog de gelegenheid de bewakers te ondervragen en het logboek in te kijken. We komen te weten dat Ned inderdaad die nacht met grote haast vertrokken was.

Een half uur later, met behulp van D’s gehoonde spoorzoekers talenten, komen we aan bij de oever van een rivier waar Ned duidelijk per roeiboot overgestoken is. Wij doen daarom ook hetzelfde, maar dan via de overzetboot. Aangekomen aan de overkant saboteren we het bootje waar Ned mee gekomen is om te voorkomen dat hij ongemerkt terug zou kunnen oversteken. D pikt het spoor terug op en we zetten onze achtervolging verder. Een aantal uren later vinden we een lijk in het midden van het pad, waar een aantal raven en andere aaseters zich al tegoed aan het doen zijn. Het lijk wordt geïdentificeerd als de smid. Na het lijk onderzocht te hebben komen we tot de conclusie dat hij neergestoken werd in de nek met een wel heel exotisch getand zwaard. Ook vinden we een vreemde tattoo, een munt met een pijl erdoor, op de linker borst van de dode smid. In zijn handen vinden we een briefje met dieven taal, dat duidelijk door Ned zelf geschreven werd. Na het ontcijferd te hebben komen we te weten dat er een korte beschrijving van ons op staat, inclusief een geschatte waarde en een opsomming van onze gedragen wapens.
We zetten onze zoektocht verder, maar deze keer naar Béla’s docher. We merken dat het landschap veranderd en tegelijkertijd ook de sfeer. Iets later merken D, Aldamir en Kragg een grot op in de rotswand van een aanpalende berg.

De schuilplaats

Wanneer we bij de grot aankomen vinden we het resultaat van een bloederige slachtpartij. Acht lijken, allemaal getekend door dezelfde tattoo zoals Ned er één had, werden in hun slaap vermoord en bedekken nu de bebloede rotsen vloer. Achterin de grot vinden we nog één slachtoffer die met zijn hoofd half in de muur zit. Bij nader onderzoek merken we dat hij nog leeft, het is de Rudiger. We bevrijden hem van zijn hachelijke positie. We stellen vast dat hij eigenlijk vast zat in een soort ontsnappingsroute door de muren van de grot. Rudiger vertelt dat zij overvallen werden door kleine wezens met menselijke gestaltes, die ook nog eens een angstaanjagend geluid maken! Ze hebben Julianne meegesleurd door de ontsnappingsroutes. Rudiger vertelt ons dat hij alles zal opbiechten wanneer we Julianne gered hebben van haar ontvoerders.
We zetten daarom dan ook de achtervolging in en we begeven ons in de tunnels. Niet lang daarna komen we in een uitgeholde ruimte die gevuld is met nesten, uitwerpselen en de bijhorende misselijkmakende geuren. We vinden daar een leeg flesje waar een iets of wat stroperige substantie ingezeten heeft. We besluiten er haast achter te zetten en vervolgen onze route. Uiteindelijk komen we aan bij een stuk ingestorte gang die duidelijk terug naar buiten leidt, we slagen er toch in ons een weg te banen en verlaten zo de grot. Buiten aangekomen weet D terug het spoor van de ontvoerders op te pikken, dewelke we een beetje verder ook inhalen.
Het blijkt een groepje Skaven te zijn die de duidelijk hoogzwangere Julianne als gijzelaarster gebruiken. Bij het zien van zijn achtervolgers roept de leider ons toe: “The wizard promised us, one year and we would get her!”, waarna we langs beide kanten geflankeerd worden door Skaven warriors.

Na een hevig gevecht weet Aldamir zich los te maken van de melee en zet de achtervolging in achter de Skaven leider die nog steeds Julianne gijzelt. Hij weet de Skaven te overmeesteren waarbij hij hem ook vermoord, en dus Julianne redt!

Julianne

Zoals ons eerder opgevallen was, is Julianne blijkbaar hoogzwanger. Een detail dat iedereen volledig vergeten te vermelden was. Vermits de geboorte blijkbaar niet veraf lijkt te zijn, improviseren we snel een brancard en vervoeren we Julianne terug naar het dorp. Onderweg vinden we Rudiger terug die ondertussen gestorven was aan zijn verwondingen. Om snel te kunnen ingrijpen wanneer Julianne aan zou komen in het dorp, loopt Aldamir reeds vooruit om een dokter te zoeken.
Aangekomen in het dorp is Béla zeer opgetogen zijn dochter terug te zien, maar vreemd genoeg is deze verbaasd over het feit dat zij hoogzwanger is. Hij is niet verwonderd over de Skaven wanneer we erover vertellen en hij biecht alles op. Hij laat Julianne naar zijn studeerruimte brengen voor verder onderzoek. Ondertussen komt Aldamir ook aan met Dasha Maltova aan zijn zijde, de lokale dokter.
Uit wat wij kunnen afleiden weet Béla nog meer dan hij al opgebiecht heeft, want hij probeert koortsachtig een tegengif te maken voor wat er ook met Julianne aan de hand is. Iets later worden Kragg en Aldamir, die plaatsgenomen hadden voor de deur van het huis, aangevallen door Skaven. Er breekt buiten zowel als binnen een gevecht uit tegen de Skaven, dewelke langs alle openingen in het huis naar binnen stromen. Net toen het gevecht in ons nadeel draaide, trokken de Skaven zich terug.
D en Ghasran zijn getuige van een verschikkelijke vertoning. Julianne verandert in een mutant met een gigantische open muil met scherpe tanden waar haar buik zat. Béla verliest hierbij het laatste greintje mentale gezondheid dat hij nog had en wordt compleet gek. De mutant valt de dokter aan en verscheurt deze volledig. Na een hevig gevecht slagen we erin de mutant het hoofd te bieden.
Na onze overwinning horen we Bertram uit. Deze weet te vertellen dat ze op verkenningstochten van vroeger een stukje warpstone gevonden hadden. Béla is de warpstone op Julianne beginnen gebruiken bij wijze van experiment, wat uiteindelijk tot de mutering geleid heeft. De Skaven wilden de warpstone terug, maar Béla wou hier niet op in gaan en had hen in ruil een mutant beloofd. Vandaar hun interesse in Julianne.
We doorzoeken het huis van Béla en vinden nog een aantal waardevolle spullen, waaronder een oude kaart en een goude hangertje met edelstenen.
Vermits de bewoners van het dorp schrik gekregen hebben van ons zijn we niet meer welkom in Mitteldorf en moeten we dus vertrekken. We horen nog net dat alle lijken verbrand zullen worden en dat Béla zal uitgeleverd worden aan een witchhunter. ’s Nachts zien we, bij het verlaten van het dorp, nog net hoe het huis van Béla in een vlammenzee verdwijnt. De bewoners van Mitteldorf proberen het laatste van de schaduwinvloeden hierdoor te verdrijven.

Slot

Wij zetten onze reis verder, we hebben nog een nonkel te bezoeken, geld te verdienen door Greenskins af te maken en een Dwarven Hold te verdedigen!
Opgedragen aan onze dierbare vriend, Thor, die het hele avontuur lang in The Merry Halfling heeft afgezien van een gemene middeleeuwse darmloop.


Carrion Call 21/5/2011
(auteur: Wouter)


Back @ Nulln

We rekenen uit dat verhuren pas winstgevend gaat zijn 20 jaar na ons imminente maar veel te vroege dood dus besluiten we ons huis te verkopen, we laten wat volk tegen elkaar opbieden & aanvaarden aan bod van 1600 gold!
Rijk als we zijn gaan we hier mee shoppen & D koop een best craftmanship leather armour & Haldamir een Bretonian War Horse met het nodige armour ter bescherming… met als gevolg dat we terug blut waren 

Vervolgens verlaten we de stad terug om onze weg te vervolgen.

Na enige tijd komen we de pas overvallen Gustav Von Ruiter tegen. Het werk v beastmen zegt hij & hij vraagt ons met zijn laatste adem om zijn familie in het “Schloss Von Ruiter” te verwittigen & hij geeft ons zijn familizegel mee als bewijs.
Goedaardig als we zijn draaien we onze kar die richting uit & daar aangekomen worden we begroet door de soon be be crying & bleke Sanne & haar oudere man Ondurin die dan weer niet zo erg onder de indruk lijkt. Volgens hem zat dat eraan te komen met al dat geadventure van Gustav.
Als dank bieden ze ons aan om te blijven eten & overnachten waar we dan ook op in gaan.

We ontmoeten bij het eten dan ook de rest vd familie:
Lothar: de butler, een stille, beer van ne vent.
Sothelin: groot, donker haar, heel zwijgzaam.
Elena: small bold & heel wittekes & heeft blijkbaar geen honger want ze eet niet mee.
Wilhelmina: de oudste dochter, donker, volle lippen & heeft blijkbaar al direct een oogske op Stef.
Anja: de jongste, naar schatting 5-6 jaar oud maar ziekelijk pale.
Het eten is boerenkost maar wel lekker, het “Schloss” is ook wel groot maar ook al wat vervallen & meer het 1ne aanbouwsel aan het andere wat het ook een heel doolhof van gangen maakt zo merken we wanneer we naar ons kamer worden gebracht.
We worden er zelfs in opgesloten, de butler zegt nog dat het voor onze eigen veiligheid is. Niemand vertrouwd het zaakje nog natuurlijk & de dwergen willen de deur inbeuken maar we besluiten gewoon af te wachten & om de beurt de wacht te houden.
’s nachts krijgen we inderdaad bezoek maar niet van buitenaf maar van de geest vd echte Gustav.
Zijn lichaam ligt in een tombe naast het huis, hetgeen wij zijn tegengekomen was dus niet het zijne.
Hij zegt ons te vluchten uit ons kamer en hem te wreken van zijn vader “who commands the things in the forest”.
En bij deze hadden de dwergen nu echt geen reden meer om de deur nog heel te laten…
We proberenden vervolgens de weg terug te vinden langs waar we naar binnen zijn gekomen maar dit was niet eenvoudig. Uiteindelijk buiten gaan we een kijkje nemen in de tombes buiten het huis en in de verte, aan de rand van het bos zien we inderdaad 2 rode ogen, vervolgens 4, dan 6, 8, … 100’en.

Deze komen wel niet dichter dus we gaan alle 5 de mausoleums af:
1) de grootste heeft 2 beelden van Empirial Knights, is van Helga F. (2407-2443)
2) is gewoon, wel de nieuwste & van Svenn Fairsinger (2394 – 2468)
Ook hier vinden we een geest terug (van diene Svenn) & deze was blijkbaar de originele eigenaar & bouwer vh huis dat toch nog wel niet al die bijbouwsels had.
Zijn vrouw lag in 1) & zijn dochter Illona in 3. Hij was een adventures & samen met zijn compagnon die in 4 ligt. Zijn broer karel lag in 5. Svenn waarschuwt osn nog voorWilhelmina & Solderin.
3) klein, delicaat & het oudste, het heeft ook een klein kistje erin voor een peuter, er ligt ook een metalen paardje bij dat duidelijk met fierheid gemaakt is.
4) een ruine die gedeeltelijk geplunderd is met de kist van Aethillienis: een elf zowaar.
5) simpel, geen benaming, redelijk goed onderhouden wel met een recent slot.
binnenin vinden we een lijk met een ketting errond. D neemt deze weg & Gustav verschijnt terug.
Hij zegt dat we zijn vader verzwakt hebben door de ketting weg te nemen. Hij vertelt osn nog dat zijn vader op ons experimenten wou uitvoeren & dat we moeten uitkijken voor Jonas.

Aangezien het bos geen optie is gaan we terug naar binnen en vinden we Elena al zingend in de kamer van Wilhelmina. We ondervragen Elena en Wilhelmina vind het blijkbaar niet al te erg dat Stef haar vastbind in hare lingerie 
Wilhemmina & Elena willen ons allebei helpen ontsnappen via de ondergrondse gang achter hun vader zijn laboratorium maar bij Wilhelmina is dat alleen op voorwaarde dat we haar zus Anya eerst doden.

We besluiten dan eerst ook eens met Anya te praten & het lijkt vervolgens vrij duidelijk dat zij de enige niet verdorven ziel heeft in het huis & binden Elena dan ook vast & gaan naar de kamer van Sotherin in de hoop deze eerst aan te kunne pakken voor deze zijn krachten bundelt met die van zijn vader maar hij is niet op zijn kamer zo bleek na eerst een half uur te hebben staan discuteren & plannen 
We stormen dan de study van Ondurin binnen, D gooit zijn boal om te voorkomen dat Ondurin allerlei spells gaat casten..een prachtige worp.. die recht door Onurin en helaas ook het achterliggende raam. Tot zover dat prachtige plan 
Kragg gooit dan maar het boek dat Ondurin aan het bestuderen was in het open haardvuur.
Dit lijkt het toch te deren want hij loopt er direct achter om dit uit het vuur te halen maar Thor “The Perforator” Varlocksson maakt rap confetti van het boek.
Sanne komt vervolgens hysterisch binnen maar Stef geeft al direct een stevig zetje tegen de deur waarop ze terug de andere kamer in wordt gegooit.
Ondurin loopt vervolgens door deuren & muren & verdwijnt.

Bij nader onderzoek bleek het wel om een waardevol boek te gaan.. helaas zijn confetti snipper dat niet 
We gaan vervolgens op zoek naar Ondurin in zijn lab, we vinden eerst 6 kooien met elks een monster in & in het midden vd kamer een hendel.
We beginnen de monsters af te schieten terwijl Davy dei hendel blokkeerd maar al snel komen er een hoop zombies & andere gedrochten uit de volgend ekamer.

De dwergen & Haldamir dringen deze al snel terug tot aan de deur maar daardoro zien we in den andere kamer ook ngo wel een ander vleeselijk monster (gaan typoe ;) )
Stef kan het even niet aan en gaat achter het hoekje staan bleiten :p
(dat is toch wat we achteraf gaan zeggen :p)
Haldamir besluit de move van Thor op diene boek na te doen op het monster & hakt het in mootjes. Ondurin smeekt nog voor zijn leven maar dat is uiteraard tevergeefs.

Later vinden we Elena dood terug, zij bleek (no pun intended) een zombie te zijn dus onder controle van haar vader. D denkt nog.. raar een “Zingende Zombie”.. misschien moet ik daar eens een verhaal over tekenen.. want schrijven kan ik niet ;)
Wilhelmina is teleurgesteld want zij steunde haar vader dus ook en kan zelfs niet getroost worden door Stef… die zijn kans verkeken ziet op een goeie *****.
Van Sotherlin is geen spoor maar volgens Wilhelmina gaan we daar zeker nog van horen aangezien deze zijn vader zeker zal willen wreken.

D praat nog even met Svenn & vind op zijn aanwijzingen de elfbow van zijn vroegere adventure compagnon die weliswaar redelijk beschadigd is & hersteld zal moeten worden.
& Met het hysterisch gebleit van Sanne op de achtergrond steken we het huis in de fik & vertrekken we met de noorderzon.
Offline wiz  
#97 Posted : Tuesday, January 31, 2012 9:32:44 PM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,954
Man
Location: Terhagen

Thanks: 100 times
Was thanked: 142 time(s) in 112 post(s)
jaja, onkruid vergaat niet want na een "pauze" van 8 maanden staat onze helden deze vrijdag weer een nieuw avontuur te wachten ...
Offline Apocalypse  
#98 Posted : Wednesday, February 1, 2012 1:09:20 AM(UTC)
Apocalypse

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/5/2007(UTC)
Posts: 1,685
Man
Belgium
Location: Antwerp

Thanks: 122 times
Was thanked: 46 time(s) in 39 post(s)
Originally Posted by: wiz Go to Quoted Post
jaja, onkruid vergaat niet want na een "pauze" van 8 maanden staat onze helden deze vrijdag weer een nieuw avontuur te wachten ...

waar niks van in huis gaat komen want we moeten ook 8 maand gezever inhalen nu Cursing Tongue
Offline BloodEyes  
#99 Posted : Wednesday, February 1, 2012 1:42:21 AM(UTC)
BloodEyes

Rank: Advanced Member

Groups: Member
Joined: 11/6/2007(UTC)
Posts: 765
Man
Location: Zandhoven

Thanks: 4 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Ge moogt gerust zijn !!!
2019 - Gekocht : 0 | Geschilderd : 22
_____________________________________________________________________
Awards :
UserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImageUserPostedImage
Offline wiz  
#100 Posted : Wednesday, February 1, 2012 1:55:04 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,954
Man
Location: Terhagen

Thanks: 100 times
Was thanked: 142 time(s) in 112 post(s)
allez das goe, zit ik hier voor nix te lezen ofwa :p

wete wa, haalt da gezever maar in op den battlenight van de week ;)
Offline DenDeef  
#101 Posted : Thursday, February 2, 2012 9:44:43 AM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,432
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
Okay maar ontbreekt er niet een verslag of ben ik abuis? zou dat toch graag (als ik er de tijd toe heb) dat lezen voor de sessie.

Volgens mijn sheet was er nog een sessie op 11/06/2011, was dat de laatste?

Edited by user Thursday, February 2, 2012 9:46:56 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Offline wiz  
#102 Posted : Thursday, February 2, 2012 11:09:23 AM(UTC)
wiz

Rank: Administration

Groups: Administration, Xhammer Member, Moderator, Member
Joined: 10/4/2007(UTC)
Posts: 5,954
Man
Location: Terhagen

Thanks: 100 times
Was thanked: 142 time(s) in 112 post(s)
hmmm, dat kan ik me precies niet herinneren ... misschien werd die afgelast ?

volgens mij was de laatste die 'Carrion Call' ? Met dat huis met die undead wolven rond en die ghosts in die tomb enzo ? Of is er nog eentje na gekomen ?
Offline DenDeef  
#103 Posted : Thursday, February 2, 2012 3:26:31 PM(UTC)
DenDeef

Rank: Advanced Member

Groups: Xhammer Member, Member
Joined: 10/6/2007(UTC)
Posts: 1,432
Man
Location: Belgium - Flanders

Thanks: 15 times
Was thanked: 8 time(s) in 7 post(s)
tis idd de leste....
Xhammer Snotling
Shit happens... a lot
Users browsing this topic
4 Pages«<234
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.